Andrei este noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”! Cine sunt fetele care l-au determinat să intre în competiție

Autor: Lavinia Medrea

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un nou concurent a intrat cu speranța să-și găsească sufletul pereche!

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un nou concurent a intrat în competiția de iubire pentru a-și întâlni sufletul pereche!

Andrei este noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”

În ediția de azi, 4 martie 2024, un nou concurent a venit pregătit să-și cunoască aleasa inimii. Andrei, pe numele lui, le-a adus mărțișoare tuturor fetelor și le-a oferit încă de când a intrat în casă.

Citește și: „Pentru iubirea mea mare”. Sorin Rus și Mihaela, apariție surpriză pentru toți fanii „Casa Iubirii”! Cum s-au afișat cei doi

Andrei are 31 de ani, vine din Londra și s-a născut în Satu Mare ca și Giuly, precum a menționat el. Este zodia balanță, aspect pe care Julia l-a ghicit imediat. Tânărul este șofer și este, de asemenea, student la o facultate, e plecat din România de peste patru ani dar își dorește să se întoarcă acasă. 

Andrei e singur de aproape trei ani, iar ultima lui relație s-a terminat din cauza distanței. El locuia în Londra, iar fosta lui parteneră în Franța. Tânărul spune că este dispus să aibă relații serioase, dar crede că acest lucru este mai puțin posibil în Londra. Andrei a avut câteva relații nu foarte lungi, iar acum speră să-și găsească pe cineva în „Casa iubirii”. 

Citește și: Virginia și Robi, primul date în afara platourilor de filmare! Dragostea s-a împletit perfect cu distracția! „Lasă-mă să te ating!” Iată cum au petrecut cei doi îndrăgostiți clipe de neuitat la munte

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Noul concurent spune că este atras de românce mai mult decât de femeile din străinătate și că, de asemenea, nu s-ar vedea pe termen lung într-o relație cu o femeie de altă naționalitate, ci își dorește să-și formeze o familie cu o româncă. 

Andrei a intrat în „Casa iubirii” pentru Giuly, Virginia și Larisa, dar știe că Virginia are deja o relație cu Robi și spune că nu s-ar băga între ei chiar și dacă bruneta ar avea toate calitățile pe care el le caută.

Cel mai nou concurent din competiție spune că nu-i plac femeile nesincere și nu suportă când partenera lui flirtează cu alți băieți.

Dintre toți băieții din „Casa iubirii”, Andrei consideră că n-ar rezona cu Robi și Ștefan, dar crede că n-ar avea probleme în a se înțelege cu toți concurenții. 

Andrei a jucat poker cu o concurentă în trecut

Se pare că nu toate fetele îi sunt străine lui Andrei, căci una dintre ele i-a rămas întipărită în minte ani de zile, iar acum se află aici, în „Casa iubirii”! Este vorba despre Giuly, cu care s-a întâlnit în urmă cu mulți ani într-un club din Satu Mare.

Se pare că Andrei și Giuly nu doar s-au întâlnit în club, ci au și jucat poker împreună. La vremea aceea, Giuly avea un iubit, dar tânăra nu și-a dorit să intre în detalii.