Andrei Kozîrev, fost ministru rus de externe, despre Vladimir Putin: "Este sinucigaș"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 28 nov 2022, 04:15

Andrei Kozîrev, fost ministru rus de externe.

Sursa: Profimedia

Fostul ministru de Externe al Rusiei a făcut noi declarații despre Vladimir Putin.

Andrei Kozîrev, fost ministru rus de externe și prieten cu Vladimir Putin , a declarat că președintele Rusiei s-a schimbat complet în ultima vreme, mai ales din punct de vedere politic.

Citeste si: LIVE UPDATE A cincea zi de război în Ucraina. Volodimir Zelenski eliberează deținuții cu pregătire militară care vor să lupte împotriva rușilor: „Este o decizie necesară!” 

Andrei Kozîrev, despre Vladimir Putin

Fostul minstru de externe al Rusiei spune că nu știe ce s-a întâmplat în capul lui prietenului său, Vladimir Putin, și a adăugat că îi face rău când vede comportamentul lui Putin.

“Nu știu ce s-a întâmplat în capul lui, dar este o persoană diferită, mai ales din punct de vedere politic, este total diferită

Știu că există situații pozitive, atunci când ți se umple sufletul. Poate că există și situații inverse, știți, când o persoană bună devine o persoană rea, iar faptul că am servit acest regim îmi face rău, să văd că face asta , a declarat Andrei Kozîrev într-un interviu acordat pentru ABC News.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Soldații ruși s-au predat după ce și-au dat seama că au fost trimiși să ucidă ucraineni: "Nu aveam de gând să ne luptăm!"

Totodată, Andrei Kozîrev a dezvăluit că Vladimir Putin a făcut multe calcule eronate legate de războiul din Ucraina. Fostul minsitru de externe al Rusiei consideră că liderul de la Kremlin a greșit în special în ceea ce privește modul în care vor reacționa ucrainenii și Occidentul.

Pe de altă parte, el crede că liderii militari din cercul lui Putin îl vor împiedica să folosească „butonul nuclear”.

„Riscă totul, familiile lor, pentru că războiul nuclear este o mașină a apocalipsei pentru toată lumea. Este sinucigaș. Așa că cineva îl va opri”, a explicat Kozîrev.

Ambasada SUA la București denunță minciunile lui Putin

Ambasada SUA la București îl acuză pe Vladimir Putin că și-a mințit cu nerușinare propriul popor și o lume întreagă atunci când a acuzat de genocid guvernul democratic de la Kiev, pentru

a-și justifica războiul.

Citeste si: Volodimir Zelenski cere ca Ucraina să intre de urgență în UE

"Putin minte propriului popor. El a început un război cu Ucraina sub pretexte false, acuzând guvernul democratic ucrainean că a comis genocid. Acum, milioane de ucraineni nevinovați plătesc prețul pentru minciunile lui.", spune ambasada, într-o postare pe twitter.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.