Andrei l-a pus la punct pe Marius, iar Adriana a izbucnit: „Vezi să nu te dau afară!” Urmărește ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 13 iun 2021, 20:06
Adriana, concurentă la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Nu va fi deloc liniște la început de săptămână în casa Puterea Dragostei, ci din contră, concurenții vor purta din nou discuții aprinse. Ce urmează în ediția de luni a emisiunii?

Certurile sunt la ordinea zilei în casa Puterea Dragostei, băieții și fetele intrând în conflict cu orice ocazie. Eliminarea lui Romeo va fi principalul subiect de discuție la începutul zilei, Adelina fiind foarte deranjată de gestul pe care acesta l-a făcut la finalul Galei de duminică. 

Controverse și replici acide în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei

Având în vedere legătura pe care a avut-o cu Romeo, Adelina s-ar fi așteptat ca acesta să își ia la revedere de la ea după ce a fost eliminat din competiție, lucru care nu s-a

întâmplat. Dacă inițial le-a spus colegilor că și-ar fi dorit să îl urmeze acasă, acum, Adelina este convinsă că ar fi făcut o mare greșeală dacă ar fi luat o astfel de decizie.

„Am zis (n.r că o să plece acasă cu Romeo). Eram foarte redusă mintal dacă plecam acasă, sinceră să fiu. A fost ofticat că a rămas Adelina în casă și a plecat el, nu a fost afectat că nu a plecat cu Adelina.”,

va spune Adelina. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 13 iunie 2021–Prima parte- VIDEO. Întrebarea unei concurente l-a pus în dificultate pe Romeo: „Plecăm împreună sau separat?”

Foarte vocală de la prima oră a dimineții, Adelina îl va lua la rost pe Marinescu și îi va dezvălui acestuia că l-a votat spre eliminare în gala de duminică.

Întrebată care au fost motivele care au determinat-o să facă acest lucru, concurenta va da dovadă de sinceritate și îi va spune totul în față: „Eu te-am votat! Care e motivul? Nu te suport!”

Comentariile pe care Marius le va face în ediția de luni a emisiunii vor stârni furia lui Andrei. Cei doi se vor certa, iar în conflictul lor va interveni și Adriana.

Concurenta de la Puterea Dragostei va simți că este de datoria ei să îl apere pe cel care a fost tot timpul atent cu ea, astfel că îl va pune la punct pe Andrei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adriana: Gata! Ce faci tu? Vino să o iei pe Aya și dă-i drumul acasă, dacă nu îți convine. 

Andrei: Ia-l de mână că altfel îl iau eu și îl dau afară!

Adriana: Ce faci tu? Vezi să nu te iau eu de mână și să te dau afară! 

Citeste si: A fost dat afară din emisiune după ce a devenit violent! Cristina Mihaela: „Ieși afară, ieși!” 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.