Andrei Leonte, Vasile Calofir si Bursucu, cei mai ravniti burlaci! Iata la ce provocari au fost supusi si ce tehnici si replici de agatat au inventat pentru a cuceri o femeie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2017, 16:59

Cei trei burlaci au acceptat provocarea lui Teo si au trecut prin cele mai inedite probe.

Fiecare dintre cei trei barbati si-a prezentat cartea de vizita si atuurile pe care le folosesc atunci cand vor sa cucereasca o femeie. Cel care a deschis sirul dezvaluirilor a fost Andrei Leonte, care a declarat ca are varsta de 28 de ani, inaltime de 1.75, ochii caprui si cel mai mare atu al lui este fidelitatea. Artistul a marturisit ca a avut doua relatii seriaose si patru neserioase.

Vasile Calofir are 43 de ani, 1,77 inaltime, ochi caprui si se lauda ca atuul lui este rabdarea. Acesta a recunoscut ca a avut 3 relatii serioase si multe altele neserioase.
Nici Bursucu nu s-a lasat mai prejos si si-a expus cele mai bune caracteristici care il recomanda. Prezentatorul TV are 30 de ani, 1,85, ochii verzi si pretinde ca este un romantic incurabil.
Acesta a marturisit ca a avut 3 relatii serioase si nu isi aminteste cate neserioase.

Iata la ce confruntare inedita au fost supusi cei trei burlaci si cum s-au luptat sa atraga atentia femeilor:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.