Andrei Nastase, AFIRMATIE HALUCINANTA! E atat de AFECTAT de arestarea tatalui sau?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

Sa-l fi afectat atat de tare condamnarea lui Adrian Nastase pe fiul sau?

Andrei a facut o afirmatie halucinanta pe holurile tribunalului. Ca sa nu mai vorbim de noul sau look! Greu a mai fost incercata de soarta familia fostului premier in ultimii doi ani. La niciun un an dupa ce si-a executat prima pedeapsa, Adrian Nastase  a fost condamnat din nou.

Familia a incercat din rasputeri sa-l sustina moral pe fostul premier, insa grijile si amaraciunea si-au lasat amprenta chiar si pe fiul lui.

Desi are numai 27 de ani, Andrei nu mai este la fel de jovial ca alta data.

Pana si fizic se vede o schimbare radicala. Atat Adrian Nastase, cat si fiul sau si-au lasat barba. O fi in semn de protest? Cert este ca este pentru prima data cand fostul premier apare in public asa. Chiar daca toata familia Nastase ii e alaturi fostului premier, nici sotia Dana, nici fiul cel |mic, Mihnea, nu si-au facut aparitia la Tribunal.


Oricum, dosarul fostului premier nu a putut fi judecat. Adrian Nastase a cerut el insusi judecatorului de la Tribunal sa le puna in vedere magistratilor Inaltei Curti sa urgenteze motivarea hotararii de condamnare. Asta pentru ca avocatii lui sa poata pregati urmatorii pasi procedurali pentru contopirea pedepselor.

Instanta a stabilit urmatorul termen peste aproximativ o luna, mai exact pe 3 martie. Atunci va afla Adrian Nastase daca va primi un spor de pedeapsa sau judecatori ii vor scadea cele peste 200 de zile executate la prima condamnare din pedeapsa de 4 ani primita in dosarul Zambaccian.

##VIDEO101146##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.