Andrei Plesu aduce in business ingredientul fericire

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 21:05

Revista Cariere va provoaca la un dialog despre fericire. Alaturi de Andrei Plesu puteti invata cum sa aduceti in business ingredientul secret - fericirea -, intr-un eveniment relaxat si plin de inspiratie, care va avea loc pe 4 aprilie, la JW Marriott Hotel, Bucuresti.

Organizatorii evenimentului spun ca umorul, intelepciunea si dialogul vor fi prieteni, iar subiectele vor fi ele insele o invitatie pentru sufletele deschise catre frumusete.

 

Participantii la eveniment vor descoperi impreuna cu Andrei Plesu, una dintre cele mai frumoase minti romanesti, raspunsurile la intrebari de genul: Care sunt principalele cauze ale nefericirii noastre? Dar posibilele surse de fericire? Cum sa nu ne fie frica de ceea ce cred altii? De ce sa nu-i invidiem? Cum gasim un echilibru Intre spatiul privat si munca pe care o facem?

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Conferinta

este dedicata tuturor celor care au curajul sa fie fericiti si sa ii faca fericiti pe cei din jur. Pentru inscrieri, accesati http://www.cariereonline.ro/andrei-plesu/