Andrei, replici acide la adresa Nataliei și a lui Marinel! „Teoria lui Andrei e că tu ai avea o relație afară!” Aflați cum va reacționa concurenta, vineri, 10 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 feb 2023, 19:12
Foto(4)

Natalia, pusă la zid de Andrei! Concurenta e bănuită că ar avea o relație în afară emisiunii! „E teorie veche! Ceva mai nou?” Iată cum va reacționa Marinel și ce furtună se va isca în Casa iubirii!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi răsturnări spectaculoase de situație, momente romantice și noi provocări pentru concurenții care au venit în cadrul show-ului pentru a-și caută perechea ideală și a formă o relație serioasă. Dacă în ediția de joi dragostea a plutit în aer pentru mulți dintre concurenți, vineri se vor iscă însă și noi tensiuni și chiar se va ajunge la certuri de proporții și atacuri subtile.

Andrei o va pune la zid pe Natalia pe de o parte, pe care o va acuză că ar avea o relație afară și pe de altă parte, va lansa critici aspre la adresa lui Marinel, căruia ii va spune că nu a venit hotărât să își caute jumătatea.

Andrei, replici acide la adresa Nataliei și a lui Marinel! „Teoria lui Andrei e că tu ai avea o relație afară!”

În ediția de vineri lucrurile se vor precipita în Casa iubirii, unde se vor declanșa noi tensiuni. Totul va pleca de la întrebarea Nonei pentru Andrei, cu privire la ceea ce sa întâmplă între el și Emma în camera roșie. Vizibil afectat de refuzul Emmei, concurentul a răspuns cu părere de rău că tânăra i-a spus că nu este pregătită să îl cunoască și își dorește să mai tatoneze lucrurile.

Andrei s-a revoltat teribil din cauza atitudinii afișate de Emma și i-a criticat pe toți cei care nu au îndrăznit încă formeze un cuplu în cadrul emisiunii, pentru că de asta au venit acolo.

Andrei: Eu sunt foarte curios până la urmă ce vrem noi de aici? În general, noi!

Emma: Ți se pare că ne-ar încurcă în cunoaștere faptul că nu am vrut să ne sărutăm?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andrei: M-am făcut să gândesc mai mult decât gândeam până în momentul de față! Adică nu sunt Marinel! Suntem aici, ne-am asumat! Noi am venit aici să facem cuplu! Dacă nu facem cuplu plecăm! De exemplu lui Marinel îi este frică să spună multe chestii! L-am simțit! Nu ești bărbat!

Radu: Teoria lui Andrei este că tu ai avea relație afară!

Natalia: E teorie veche! Ceva mai noi?

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Citește și: Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!