Andrei si Kamara au facut marturisiri incendiare despre femei! Iata cum le fac fata fanelor insistente

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:28

Cei doi a recunoscut ca le-au trecut prin mana multe femei frumoase pentru ca se pricep la cucerit.

Aflati in platoul "Teo Show", Andrei si Kamara au fost intrebati ce atuuri ar trebui sa aiba o femeie pentru a le placea foarte mult. Acestia au marturisit ca intotdeauna le-au placut femeile care nu au avut foarte multe relatii inainte si care nu au mari obligatii. La toate acestea insa trebuie sa se adauge si atuurile fizice, deloc de neglijat, insa Andrei a subliniat si faptul ca o femeie potrivita pentru el, trebuie sa fie si inteligenta.

"O femeie trebuie sa aiba mai mult decat atuurile fizice, dar ca sa ajungi sa o cunosti trebuie sa aiba si putin aspect, trebuie sa iti placa ceva la ea!", a spus Andrei.

Cei doi cantareti au fost supusi provocarii de a recunoste cateva dive, ajutati doar de cateva detalii ale corpului acestora. Printre vedetele prezentate s-a numarat si sotia lui Kamara, care l-a pus putin in dificultate pe acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi daca si-a recunoscut acesta navasta dupa un detaliu al fetei si daca au ghicit identitatea celorlalte vedete feminine din imaginile prezentate:

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.