Andrei si Karina, moment romantic! Tanarul i-a cantat iubitei sale cateva versuri superbe!

Author: D.I.
Actualizat: 20 mai 2022, 00:00
Foto(7)

Andrei și Karina s-au îndrăgostit la "Survivor România" și dacă inițial au luat totul în joacă, acum, relația celor doi pare să fie din ce în ce mai serioasă.

Andrei și Karina luptat in aceeasi echipa pentru titlul de "Survivor România" și chiar dacă nu au ajuns la finalul competiției, cei doi au reușit să descopere iubirea adevărată.

După ce au fost eliminați din competiția "Survivor Romania", Andrei și Karina au decis să își trăiască la maximum povestea de dragoste, bucurându-se de timpul pe care îl mai au de petrecut în Republica Dominicană.

Mulți au crezut că relația lor nu va evolua și în afara emisiunii de televiziune, însă cei doi au dovedit contrariul.

Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine și că deși nu se pot întoarce încă acasă, având în vedere restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, încearcă să se bucure de experiența din Republica Dominicană ca de o vacanță, mai ales că au scăpat de stresul asociat competiției.

Citeste si: Cezar, amintiri emotionante! "Eu toata viata mea in box am facut foamea cum am facut si la Survivor!" Iata ce dezvaluiri inedite a facut Faimosul din culisele vietii sale de sportiv de performanta!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Ghita, fostul concurent de la "Survivor Romania", schimbare radicala de look! Iata cum arata Faimosul acum!

Seara trecuta, cei doi indragostiti s-au numarat printre invitatii lui Cosmin Cernat, in cadrul emisiunii "FanArena", unde au vorbit cu sinceritate despre relatia lor de iubire.

La un moment dat, la sugestia prezentatorului, Andrei i-a cantat cateva versuri romantice iubiei sale, care a fost extrem de incantata. Iata cum a reactionat Karina:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.