Andrei și Tudor, strategie fără precedent la „Insula de 1 milion”! Pe cine vor să facă „o țintă” cei din tabara Vesticilor: „Să fie cineva din camp-ul ăsta”

Autor: Diana Ghita

Care este tactica gândită de Tudor și Andrei

Sursa: Captură KANAL D

După ce, în ultima ediție a emisiunii „Insula de 1 milion”, Alex, din Tabăra Vesticilor, a picat la ruletă, cei din camp-ul lui s-au unit pentru a face o strategie imbatabilă.

Până când Alex va veni din cort să le spună la ce concurenți s-a gândit pentru probele din acest episod, Tudor și Andrei, de la Vestici, au pus la cale o strategie solidă, cu care sunt de părere că nu vor da greș pe „Insula de 1 milion”.

Ce strategie au pus la cale Andrei și Tudor

Cel care a inițiat discuția despre strategia probelor de astăzi a fost Tudor, care le-a spus colegilor de camp: „ N-am nici cea mai vagă idee la ce s-a gândit Alex, dar cred că noi trebuie să luăm o decizie, să ne gândim la ce variante avem, să le eliminăm pe cele proaste și să luăm una, s-o împachetăm, să-i punem fundă și când vine Alex aici să o deschidem și să-i oferim varianta noastră”.

Andrei a luat în calcul posibilitatea ca Alex să se autonominalizeze: „ Dacă el și-ar dori să intre, ce soluție am avea?(...) În ce formulă ar intra cel mai bine?”.

Citește și: Weekend intens la "Insula de 1 milion"! În competiție au mai rămas 22 de concurenți

Însă Tudor a explicat că cel mai bine, pentru tribul lor, ar fi să concureze o persoană cu un număr mare de brățări sau să nu fie numit niciun concurent de la ei din tabără: „Cred

că varianta ar fi: un om de la noi, care are patru brățări, Blondu, Flori, Alina și mai era varianta în care nu e nimeni inclus”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe cine vor cei din Tabăra Vesticilor să facă o „țintă”

Ulterior, după ce s-a gândit mai bine, Tudor a explicat că cea mai benefică strategie ar fi ca cineva din Camp-ul Vesticilor să intre la probe, pentru a acumula cât mai multe brățări și a-l detrona pe Szilard, de la Sudici. În momentul de față, acesta este cel mai bogat de pe „Insula de 1 milion” și are avantajul de a nu mai fi nominalizat să joace, așadar nu poate fi eliminat.

„Părerea mea este că Szilard, la ora actuală, este atât de apropiat de numărul nostru de brățări, încât, oricât ne-am chinui să facem combinații, cineva îi va lua imunitatea și părerea mea este că mai bine să fie cineva din camp-ul ăsta (n.r. al Vesticilor), să aibă posibilitatea să-i ia imunitatea lui Szilard, decât să punem pe unul dintre cei de acolo din camp (n.r. de la Sudici) și să le oferim această șansă”,  a

explicat Tudor.

Citește și: De necrezut! Pe cine a nominalizat Andrei la Insula de 1 milion! Concurenții sunt pregătiți de dubla miză! De ce a ales să se autonominalizeze

Vesticii au părut să fie de acord cu ideea lui Tudor, iar mai departe, în strategia lor, aceștia s-au gândit să transforme pe cineva într-o „țintă”. În acest sens, Andrei l-a propus pe Sorin, de la Nordici: „O persoană care deocamdată nu e țintă e Sorin, nu ar fi bine să-l facem o țintă?(...) Să-i dăm posibilitate să câștige câteva brățări, să devină o țintă mai importantă”.