Andrei, singur împotriva tuturor! Concurentul face dezvăluiri uluitoare despre Natalia și îl critică aspru pe Marinel, pentru stângăcia lui la întâlnirile cu aceasta! „Lui Marinel îi este frică să spună multe chestii!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 feb 2023, 19:00

Andrei, critici la adresa lui Marinel

Sursa: Captură KANAL D

Andrei a făcut dezvăluiri neașteptate despre Natalia și i-a adus critici aprige lui Marinel! „Teoria lui Andrei e că tu ai avea o relație afară!” Iată cum a reacționat Natalia!

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii continuă cu noi provocări, momente romantice, dar și tensiuni pentru concurenții care au venit dornici să își caute perechea. Dacă în ediția joi, dragostea a plutit în aer și a fost o atmosfera romantică pentru majoritatea concurenților, în ediția de astăzi, lucrurile s-au precipitat din nou, mai ales în tabăra băieților, unde Andrei va declanșa un scandal de proporții, după ce va fi deranjat de refuzul Emmei, care încă are de gând să îl țină în așteptare.

Andrei, singur împotriva tuturor! Concurentul face dezvăluiri uluitoare despre Natalia și îl critică aspru pe Marinel

În ediția de vineri, în Casa iubirii s-a iscat o discuție aprinsă în rândul băieților, după ce Andrei se va arată extrem de deranjat de atitudinea indiferentă afișată constat de Emma, tânăra pe care și-ar dori să o cunoască mai bine și chiar să se apropie din ce în ce mai mult.

Vizibil dezamăgit de reacțiile iscate în emisiune, Andrei a răbufnit și a lansat replici acide în stânga și în dreapta, având critici aspre pentru aproape toată lumea. Tânărul i-a zis în față lui Marinel că îi este teamă să spună anumite lucruri pe care le știe sau le bănuiește despre unele fete și mai mult decât atât i-a criticat stângăcia în încercările eșuate de a o cuceri pe Natalia.

În disputa acestora a intervenit și Radu la un moment dat care a spus în fața tuturor faptul că Andrei o bănuiește pe Natalia că ar avea o relație în afară emisiunii și tocmai de asta nu are de gând să formeze un cuplu în Casa iubirii. Însă concurenta va încerca să se apere, exclamând că e prima dată când se spune acest lucru despre ea.

Andrei: Eu sunt foarte curios până la urmă ce vrem noi de aici? În general, noi!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Emma: Ți se pare că ne-ar încurcă în cunoaștere faptul că nu am vrut să ne sărutăm?

Andrei: M-am făcut să gândesc mai mult decât gândeam până în momentul de față! Adică nu sunt Marinel! Suntem aici, ne-am asumat! Noi am venit aici să facem cuplu! Dacă nu facem cuplu plecăm! De exemplu

lui Marinel îi este frică să spună multe chestii! L-am simțit! Nu ești bărbat!

Radu: Teoria lui Andrei este că tu ai avea relație afară!

Natalia: E teorie veche! Ceva mai noi?

Citește și: Radu a dat cărțile pe față și i-a mărturisit Cristinei ce are de gând în privința relației lor! „I-ai spus acele cuvinte magice?” Iată ce mărturisiri a făcut concurentul și cum a reacționat Cristina!

Citește și: Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.