Andrei Stoica a mancat cat pentru toate mesele pierdute la EXATLON! Cu ce s-a delectat Faimosul ieri seara, alaturi de familia lui

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 mar 2018, 10:38

Andrei Stoica de la EXATLON a fost nevoit sa paraseasca concursul in urma unei accidentari la picior, care a recidivat.

Intors acasa Faimosul pare ca vrea sa recupereze kilogramele pierdute in timpul competitiei si, ieri seara, a organizat un adevarat festin impreuna cu familia lui.

Din ce se poate vedea in fotografia postata pe contul lui oficial de Instagram Andrei s-a delectat cu aripioare picante, cartofi prajiti, salata boeuf, lipie cu carne si gogosi.

"Aseara, Andrei Stoica a castigat cursa pentru (a ajunge primul a)casa, stabilind un nou record pe traseu si lasand mult in urma ceilalti concurenti.

Premiul castigat de Faimos: o masa plina de mancare, pe care a impartit-o cu cei dragi lui.

"Imi pare rau ca nu au putut participa la ospat si colegii mei dragi, din echipa Faimosilor. Stiu ca le-ar fi prins bine. Poate facem unul si dupa EXATLON.:)", este mesajul postat in descrierea pozei.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.