Andrei Stoica nu si-a anuntat copiii ca vine acasa! Cine a fost la un pas sa le strice surpriza micutilor?

Autor: Gabriela Grigoriev
Actualizat: 15 mar 2018, 14:41

Andrei Stoica s-a intors miercuri in Romania, dupa doua luni de Exatlon.

Sportivul nu si-a anuntat copiii ca vine acasa, tocmai pentru a le face o surpriza. Insa, tot planul era sa esueze chiar cu cateva minute inainte ca Stoica sa iasa din aeroport.

 
Secretul intoarcerii acasa a lui Andrei Stoica a fost tinut bine si de mama baietilor, Andra, care i-a adus la aeroport si le-a spus doar ca vor avea o surpriza. Cei doi baietei erau nerabdatori sa vada cine iese pe usa.

 
Mamica Andra abia ii mai putea tine linistiti, micutii alergand fericiti prin sala de asteptare. La un moment dat, sotia lui Stoica a gasit un scaun liber si s-a asezat tinand ambii copii. O femeie politicoasa le-a oferit locul ei si a incercat sa-i linisteasca dezvaluindu-le surpriza!

“Ti-e dor de tati? Hai ca vine tati imediat”, i-a spus femeia unuia din baietei. Andra a reactionat imediat ca sa nu le strice surpriza micutilor: “Nu cred ca vine tati!”, le-a spus ea baietilor, facandu-i semn femeii, in acelasi timp, sa taca.

Micutii au crezut si surpriza nu le-a fost stricata!

 
Revederea celor doi baietei cu Andrei Stoica a fost una emotionanta, luptatorul i-a pupat minute in sir, iar micutii s-au “catarat” pe el ca sa-i ia in brate.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.