Andrei trece la acțiune! Tânărul are de gând să se apropie de Alina! „Accepți sa ne cunoaștem mai bine și să fii pe viitor iubita mea?” Aflați cum va reacționa concurenta, marți, 21 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 feb 2023, 18:10
casa iubirii Foto(4)

Andrei se apropie de Alina

Sursa: Captură KANAL D

Andrei va recurge la un gest uluitor și îi va spune Alinei că vrea să o cunoască mai bine și chiar și înceapă o relație într-un viitor apropiat! „Îmi place foarte mult de tine, pentru că ești o fată simplă, frumoasă și relaxată!” Iată cum va reacționa concurenta, când va afla ca totul a fost doar o strategie pusă la cale de Andrei!

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, care au venit să își caute perechea, au parte în fiecare ediție de noi momente spectaculoase, clipe pline de romantism, dar și situații tensionate. În ediția de luni, s-a iscat o ceartă teribilă în tabăra băieților, între Andrei și Robert, care au ajuns din nou să își spună replici acide, iar pe de altă parte, Nona a trecut prin momente dramatice, deoarece Patrick a fost invitat la dans de Patricia.

Andrei trece la acțiune! Tânărul are de gând să se apropie de Alina! „Accepți să ne cunoaștem mai bine și să fii pe viitor iubita mea?”

În ediția de marți, Andrei va recurge la un plan neașteptat, in Casa iubirii. Faptul că Emma hotărâse să pună capăt perioadei lor de cunoaștere i-a adus mare suferință dar și multe frustrări tânărului, astfel că se va gândi la o strategie uluitoare în speranța că îi va stârni gelozia fostei lui partenere.

Carismaticul tânăr va merge în casa fetelor, acolo unde o va invita pe Alina în grădină pentru a purta o conversație. Vrând să pară cât mai credibil și cunoscând faptul că Alina îl simpatizase încă de când a intrat în Casa iubirii, Andrei va decide să treacă la acțiune. Tânărul îi va spune Alinei că o place foarte mult și o va copleși cu multe complimente.

Mai mult decât atât, Andrei îi va spune că și-ar dori să formeze un cuplu dacă și ea îl place.

„Aș vrea să ne cunoaștem mai bine! De ce te amuzi? Și totodată să începem o relație dacă ți-ar sta bine cu mine și ți-ai dori cu mine! Îmi place foarte mult de ține, pentru că ești o fată simplă, frumoasă și relaxată!(...) Da, îmi bate inima! Accepți să ne cunoaștem mai bine și să fii pe viitor iubita mea?”,

spune Andrei.

Deși Alinei i se va părea ciudată atitudinea lui Andrei și va încerca să descifreze comportamentul tânărului care până nu demult afirmă că o place pe Emma. După ce îi va spune Alinei replicile bine pregătite pentru a-și duce la capăt planul, Andrei va reveni în casă băieților cărora le va povesti cum a decurs întâlnirea lui cu Alina.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, concurenta va descoperi că totul a fost o strategie pusă la cale de Andrei, cu scopul de a-i stârni gelozia Emmei, care recent pusese punct perioadei lor de cunoaștere, după întâlnirea lui cu Patricia în camera roșie. Mai mult decât atât, Alina va izbucni în lacrimi în timp ce le va dezvălui fetelor prin ce momente penibile a trecut din cauza gestului la care a recurs Andrei.

În cele din urmă, concurentul va solicită permisiunea de a merge în casa fetelor pentru a-și cere scuze Alinei pentru gestul lui necugetat și urat. Rămâne de văzut cum va reacționa Alina și mai ales ce va avea de spus Emma, la adresa fostului ei partener, marți, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Momente dureroase pentru Nona! Patricia îl alege pe Patrick pentru primul dans în Casa iubirii! Iată ce reacții s-au stârnit! „Ți-e frică de Nona?”

Citește și: Robert, pus la zid în Casa iubirii! Andrei a lansat replici acide la adresa colegului său! Iată de la ce anume a plecat cearta lor aprigă! „M-a acuzat de ceva ce nu-i adevărat!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.