Andrei Versace ar fi fost căutat și amenințat de un clan periculos! Acesta ar fi luat bani cu împrumut și nu i-a mai dat înapoi. Polițiștii încă cercetează moartea suspectă a „regelui Fițelor”

Editor Web: Redactia KANAL D

Andrei Versace ar fi fost amenințat de un clan periculos, după ce a împrumutat bani și nu i-a mai dat înapoi

Sursa: Facebook Andrei Pârvan

Noi detalii din viața controversatului Andrei Versace ies la iveală la câteva zile după moartea sa suspectă. Se pare că acesta ar fi fost dator cu bani la

Potrivit România TV, Andrei Versace ar fi avut probleme în ultimii ani atât cu banii, cu legea, dar și cu clanurile interlope. Este vorba despre un clan periculos de la care a luat o sumă impresionantă de bani, pentru care trebuia să plătească dobânda, însă a rămas fără bani.

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Versace. Mama și fratele nu s-au dezlipit de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al influencerului: „Te vom iubi mereu”

Andrei Versace ar fi fost amenințat de un clan periculos

Andrei Versace a avut o viață controversată. Deși în mediul online părea că deține întregul control asupra stilului său de viață, influencerul ascundea multe traume și probleme din trecut, care abia acum ies la iveală.

În momentul în care nu a mai avut bani să plătească, el a început să se teamă pentru viața sa din cauza amenințărilor primite din partea interlopilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Andrei Versace a furat mașina prietenul său, iar acesta l-a bătut cu lopata

De asemenea, Andrei Versace are și un dosar penal pentru furt, acuzat că i-ar fi furat mașina în valoare de 40.000 de euro chiar prietenului său. Cei doi au mers într-o benzinărie, iar în momentul în care prietenul său a coborât pentru a cumpăra ceva, Andrei Versace s-a dat jos de pe scaunul din dreapta și s-a urcat pe scaunul șoferului, plecând ulterior cu mașina.

Atunci când prietenul său l-a prins, Andrei Versace, într-un moment de furie, a început să-i lovească partea frontală a mașinii cu piciorul, mai exact farul stâng.

Citește și: Imperiul imobiliar al familiei Pârvan: Cum au ajuns părinții lui Andrei Versace să susțină stilul de viață opulent al influencerului

Când prietenul său a văzut acestea, a pus mâna pe o lopată și l-a bătut pe Andrei Versace. Dosarul încă se află pe masa poliției din Otopeni de mai bine de un an, iar acum s-a mai adăugat unul.

Moartea sa rămâne una misterioasă. Mai multe ipoteze sunt luate în calcul de autorități: o crimă, un suicid sau alte probleme de sănătate care ar fi dus la decesul timpuriu al „regelui Fițelor”.

@playclip1 ♬ sunet original- 𝐏𝐋𝐀𝐘▶️ 𝐂𝐋𝐈𝐏

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!