Andrew Tate, interviu de senzație cu celebrul Piers Morgan: ”Au fost lacrimi care au curs pe fața mea, dar nu am plâns” Cobra explică cum funcționează Matrixul

Author: Diana Bostan

Andrew Tate i-a acordat un interviu special lui Piers Morgan

Sursa: Captură YouTube

Interviu halucinant acordat de Andrew Tate celebrului jurnalist Piers Morgan. Jurnalistul a venit special la București pentru a discuta cu ”Cobra” Tate.

”Cobra” Tate și-a expus trăirile din închisoare în fața jurnalistului Piers Morgan. Andrew Tate este cunoscut pentru gândirea sa extremistă, iar pe durata interviului cei doi au abordat subiecte precum lupta împotriva Matrixului, conspirații anti-vaccin, dar și problema pe care ”Cobra” Tate o are o femeile.

Jurnalistul britanic Piers Morgan a venit special în România pentru interviul cu ”Cobra” Tate

Întâlnirea dintre jurnalist și Andrew Tate ar fi fost una explozivă, iar acesta susține că Piers Morgan i-ar fi spus ”O să te înjunghii în piept, nu în spate”, potrivit gsp.ro.

Jurnalistul britanic ar fi încercat să contracareze cu argumente conspirațiile lansate de fostul luptător, însă de fiecare dată a întâmpinat un zid implacabil. 

Andrew Tate a mărturisit în repetate rânduri faptul că se află într-o luptă directă cu Matrixul. Potrivit gsp.ro, jurnalistul l-ar fi întrebat dacă a plâns în închisoare, iar răspunsul lui Andrew Tate a fost unul inedit. „Au fost lacrimi care au curs pe fața mea, dar nu am plâns”,

ar fi spus Andrew Tate în interviul acordat lui Piers Morgan.

Citește și: Andrew Tate, primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai" “De ce loviți femeile?”, printre întrebările adresate acestuia în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D

Fostul luptător a vorbit și despre cele trei luni în care a fost încarcerat, ironizând și negând în continuare acuzațiile aduse de procurori.

„Am stat 93 de zile într-o temniță din România, 5 luni am fost închis în casă, a fost o perioadă turbulentă. Nu știam motivul de rahat pe care îl vor folosi, dar l-am aflat în celulă. Timp de două săptămâni am stat închis fără să știu de ce. Am primit actele în română, puteam să citesc «trafic de persoane», dar pe cine? Când? Cum? Nimic nu avea sens.

Abia după aceea am primit traducerea și am văzut cât de ridicol e cazul. Ca să fie clar: sunt acuzat că am ajutat fete să facă vizualizări pe TikTok. Sunt acuzat că le-am învățat ce să posteze pe TikTok ca să ajungă virale, eu fiind atunci cel mai viral om de pe TikTok. Și de asta spun că am făcut trafic de persoane. E o nebunie! Închisoarea în România nu e ca în Marea Britanie, e exact așa cum își imaginează lumea.

Noroc că era iarnă și nu erau atât de mulți gândaci. Noaptea ieșeau mulți, omoram câți puteam, ne țineau ocupați”, ar fi spus ”Cobra” Tate la Piers Morgan Uncensored.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tate a vorbit și despre acuzațiile în ceea ce privește racolarea tinerelor

Frații Tate au fost acuzați de către procurori de faptul că ar fi racolat mai multe femei prin metoda loverboy.

După ce le-ar fi atras în locuința lor din Ilfov, acestea ar fi fost obligate să producă material pornografic pentru site-urile de adulți. Tate susține că toate aceste acuzații sunt false, fiind aduse de Matrix.

N-am făcut pe nimeni să facă nimic. Metoda loverboy... Se ne imaginăm că Matrixul e supărat că cineva spune prea mult adevăr și că lumea îl ascultă. Decide că îl lovesc cu acuzații de hărțuire sexuală. Obligă femeile să facă filmulețe virale pe TikTok, dar nu e oribil cu ele, nu le lovește, nu e rău cu ele. Ce putem face? Să folosim metoda loverboy. Știi ce înseamnă asta? Să fii drăguț! Era drăguț, politicos și grijuliu și le plăcea de el”, a spus Andrew Tate pentru sursa menționată anterior.

Citește și: De ce nu a păstrat Andrew Tate legătura cu sora lui, Janine? Aceasta este o avocată de succes

Piers Morgan l-a contrazis pe Tate și a explicat că metoda loverboy constă în recrutarea unei victime sub pretextul unei relații romantice, pentru a o forța ulterior în situații abuzive sau forme de sclavie.

Andrew Tate i-a spus jurnalistului faptul că în ziua arestării sale, i-au fost confiscate toate bunurile și conturile i-au fost blocate. El a menționat că autoritățile i-au luat 15 mașini, 6 proprietăți, 20 de ceasuri cu diamante, lingouri de aur, sume considerabile de bani, terenuri, totalizând aproximativ 16-17 milioane de dolari. Tate a subliniat că, în prezent, nu mai are acces la aceste proprietăți și bunuri.

Tristan și Andrew Tate au fost reținuți la data de 30 decembrie 2022, fiind investigați pentru infracțiuni precum grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Ei au fost eliberați la data de 31 martie 2023, iar începând cu 4 august nu mai sunt sub regim de arest la domiciliu. Totuși, le este interzis să părăsească teritoriul României.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.