Exclusiv! Andy Adetu, dezvăluiri neștiute despre cea mai grea perioadă prin care a trecut cu mama lui: "Nu am vrut să spun nimanui ce a pățit!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 dec 2022, 04:05

Andy Adetu despre problemele cu mama lui

Sursa: Instagram

Andy Adetu, fost concurent Puterea Dragostei, a vorbit in exclusivitate despre provocarile prin care a trecut si despre care nu a vrut sa vorbeasca public.

Andy Adetu este in momentul de fata un barbat singur si nu isi doreste o relatie decat daca femeia de langa el este una matura capabila sa ii intelaga caracterul.

"Vreau sa facem anumite chestii, sa nu fie fitoasa. Vreau sa fie modesta, nu sa caute doar bani. Eu ma consider si un baiat modest. Multi se iau dupa pozele dupa Instagram. Eu sunt mai dur, insa ma comport frumos cu oamenii daca si ei se comporta frumos.

Eu sunt si o persoana miloasa. Incerc sa ofer si astept sa mi se ofere."

Citeste si: Berna e istorie pentru Philip! Dezvăluirea-bombă făcută de fostul concurent despre Maria Lungu. Ce se întâmplă intre cei doi acum

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andy Adetu despre problemele pe care le-a avut cu mama lui

Am avut si multe momente dificile prin care am trecut, dar nu am vrut sa se afle. In timpul emisiunii Puterea Dragostei, None s-a rugat de mine sa povestesc, dar nu am vrut. Mama isi doreste sa fiu sanatos, sa nu am vicii, sa fiu fericit, a dezvaluit Andy pentru canalul online wownews."

Andy Adetu, dezvaluiri despre cea mai grea perioada prin care a trecut

Cat despre mama lui, Andy a dezvaluit in premiera faptul ca a trecut printr-o perioada foarte dificila atunci cand: "Acum 2 ani, mama mergea cu bicicleta si si-a rupt soldul. Atunci a fost un moment foarte greu. L-am digerat greu. A avut nevoie de spitalizare, de inlocuire de sold, ea oricum avea probleme dinainte.

Mie nu imi place sa povestesc. Nu imi place sa ma victmizez. Au trecut si aceste probleme si acum suntem bine. Dumnezeu te intareste cand treci prin astfel de lucruri. Eu zic ca o fac mandra. 

Citeste si: Philip o desființează pe Ligi! Ce îi făcea fosta concurentă de față cu toată lumea la restaurant. Adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Berna

Andy a dezvaluit ca in acest moment ii este foarte greu sa aiba o relatie pentru femeile din ziua de azi sunt pe interes si mai ales dupa bani: "Nu imi place sa dezvalui ceea ce fac, dar lucrez la ceva si vreau sa se vada rezultatul!"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.