Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei" a revenit la prima lui pasiune! Iata in ce ipostaze inedite a fost surprins tanarul!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Andy a parasit competitia "Puterea dragostei", la scurt timp dupa ce s-a despartit de iubita lui, Roxana.

Inca de la intrarea in casa "Puterea dragoste", Andy a fost fascinat de frumusetea Roxanei si la scurt timp acestia au format un cuplu.
Roxana si Andy au avut o relatie frumoasa vreme de trei luni si au trait momente inedite, insa lantul de iubire care parea destul de puternic, a ajuns sa se rupa, dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de probleme si rasturnari de situatie, care au au atras si multe crize de gelozie.

Si apoi totul culminand cu despartirea lor.

Citeste si: Are silicoane? Ce dezvaluire a facut Raluca Marina, fosta concurenta de la "Puterea Dragostei"

Momentul care a dus la destramarea definitiva a celor doi a fost intr-o seara de Gala, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lor.

Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander. Aceasta a explicat in mediul online ca a recurs la acest gest in Gala, deoarece s-a simtit extrem de jignita de Andy si si-a dorit enorm sa il pedepseasca, facandu-l sa sufere din gelozie.
Reversul medaliei nu a intarziat sa apara, iar Andy a luat hotararea implacabila de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma si le-a cerut colegilor lui sa il voteze pentru a se intoarce in tara.

In vreme ce Roxana a declarat ca sufera enorm dupa despartirea lor, Andy a revenit acasa si se pare ca nu este deloc afectat de incheierea povestii lor de iubire, ci dimpotriva tanarul a demonstrat tuturor ca a depasit deja orice suferinta provocata de fosta lui iubita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, Andy a publicat pe contul lui de socializzre un scurt filmulet in care apare lucrand de zor in sala de fitness. Acesta a revenit la prima sa dragoste, sportul, reluandu-si antrenamentele intense, pentru a-si mentine corpul sculptat.