Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de fratele lui mai mic! Iata ce dezvaluire neasteptata a facut despre mezinul familiei!

Autor: D.I.

Andy a fost unul dintre cei mai admirati dar si controversati concurenti din primul sezon "Puterea dragostei".

Andy a fost admirat de fetele din casa "Puterea dragostei" chiar de la prima sa aparitie in emisiune. Concurentele au fost de-a dreptul fascinate de aspectul fizic impunator si multe dintre ele i-au dat tarcoale, ravnind la o relatie cu el.
Insa Andy a fost cucerit iremediabil inca de la inceput de frumusetea Roxanei si la scurt timp acestia au format un cuplu. Acestia au avut o relatie frumoasa vreme de trei luni si au trait momente inedite, insa povestea lor avea sa se sfarseasca dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de probleme si rasturnari de situatie,

care au au atras si multe crize de gelozie. Totul culminand cu despartirea lor.

Momentul care a dus la destramarea definitiva a cuplului a fost in timpul unei gale, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander.

Reactia dura a lui Andy nu a intarziat sa apara. Acesta a luat hotararea de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma si le-a cerut colegilor lui sa il voteze pentru a se intoarce in tara.


Dupa o scurta perioada de timp, Andy a fost votat de public si a revenit in casa "Puterea dragostei", declarand ca s-a intors pentru a o cunoaste mai bine o alta concurenta.
Insa sederea lui in casa avea sa se incheie mult mai repede decat se astepta din cauza unei reactii violente la adresa Roxanei, dupa ce aceasta l-a provocat teribil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


De curand, Andy a publicat pe contul lui de socializare o imagine in care apare alaturi de fratele lui mai mic, despre care sustinea cu ceva vreme in urma ca este singur, facand astfel un anunt pentru fanele sale. Si de aceasta data, Andy a dezvaluit ca mezinul familiei chiar isi cauta inca o iubita, fiind deja la varsta ideala.

Citeste si: Jador recurge la un gest neasteptat! O saruta pe Ella desi e cu gandul inca la Simina! Afla ce reactii dure se vor starni impotriva concurentului, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 17:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.