Andy, inconjurat de concurentele pe care le-a admirat cel mai mult in primul sezon "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins alaturi de fosta lui iubita, Ana-Maria!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 10:15

Andy a fost unul dintre cei mai admirati baieti din primul sezon "Puterea dragostei".

Andy a facut furori printre fetele din casa "Puterea dragostei" chiar de la prima sa intrare in "casa iubirii". Concurentele au fost de-a dreptul fascinate de aspectul fizic impunator si multe dintre ele i-au dat tarcoale, ravnind la o relatie cu el.
Insa Andy a fost cucerit iremediabil inca de la inceput de frumusetea Roxanei si la scurt timp acestia au format un cuplu. Acestia au avut o relatie frumoasa vreme de trei luni si au trait momente inedite, insa povestea lor avea sa se sfarseasca dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de probleme si rasturnari de

situatie, care au au atras si multe crize de gelozie. Totul culminand cu despartirea lor.


Momentul care a dus la destramarea definitiva a cuplului a fost in timpul unei gale, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander.
Reactia dura a lui Andy nu a intarziat sa apara. Acesta a luat hotararea de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma si le-a cerut colegilor lui sa il voteze pentru a se intoarce in tara.
Dupa o scurta perioada de timp, Andy a fost votat de public si a revenit in casa "Puterea dragostei", declarand ca s-a intors pentru a o cunoaste mai bine o alta concurenta.
Insa sederea lui in casa avea sa se incheie mult mai repede decat se astepta din cauza unei reactii violente la adresa Roxanei, dupa ce aceasta l-a provocat teribil.
De cand a parasit "casa iubirii", Andy a continuat sa isi caute sufletul pereche, in ciuda dezamagirilor suferite alaturi de fosta lui iubita, Roxana si a inceput sa calatoreasca foarte mult.

Citeste si: Ce masina scumpa conduce Robert, noul concurent de la "Puterea dragostei" Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul bolidului sau!

Citeste si: Lacrimi amare de dragoste, durere si dor pentru Simina! Jador a ajuns in pragul disperarii! Iata ce marturisiri neasteptate le-a facut colegilor sai in culise!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Andy continua sa isi surprinda fanii, acesta a publicat recent pe contul lui de socializare cateva imagini in care a apare alaturi de foste concurente de la "Puterea dragostei", cu ocazia aniversarii Siminei. Andy a acceptat sa participe la petrecere in ciuda faptului ca se astepta sa le revada acolo chiar si pe fostele lui iubite, Ana-Maria si Roxana.