Andy, suspectat de infidelitate! Adrian sustine ca detine dovezi! Iata cum a reactionat Roxana si ce masuri va lua in ceea ce priveste relatia lor!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Vestea ca Andy i-a fost infidel a picat ca un trasnet peste Roxana, care a nu se astepta ca partenerul ei sa recurga la un astfel de gest.

In editia de astazi, "Puterea dragostei", Andy a fost demascat de catre Adrian, care a sustinut in gura mare ca acesta a vorbit cu mai multe fete in afara emisiunii, in mediul online, carora le-a promis ca vor forma un cuplu afara.
"Le promiteai la toate ca o sa ai relatie cu ele in afara emisiunii si ca tu faci relatie cu Roxana de show! Stateam langa tine in camera! Dupa ce vorbeai cu Roxana, vorbeai si cu ele!", a spus Adrian.


Vestea despre gesturile lui Andy a picat ca un trasnet asupra Roxanei, care a sustinut ca vrea sa vada dovezi pentru a crede ceea ce se spune despre el. In vreme ce acuzele planau asupra sa, Andy a incercat sa mentioneze ca nu este adevarat si ca nu a facut nimic deplasat, ci doar a raspuns catorva fete in mediul virtual.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Probabil ca o sa-l iert pentru ca sunt indragostita de el, pentru ca sunt doar niste vorbe!", a zis Roxana.
Pe de alta parte, Adrian a continuat sa lanseze noi acuzatii a adresa lui Andy, despre care a mai spus ca si-a jignit iubita la un moment dat. Nici de aceasta data Andy nu a recunoscut ca a vorbit urat despre Roxana.