Angajata MApN din Suceava, care a urcat în stare de ebrietate la volan și a lovit o persoană, având o alcoolemie mai mare de trei, a fost arestată

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 ian 2024, 01:40

O angajată MApN din Suceava a considerat că poate să conducă având o alcoolemie de 3,35 în sânge, doar că, pe drum, a lovit un biciclist și a fugit de la fața locului. Femeia a fost arestată, în cele din urmă.

O angajată a MApN din Suceava s-a urcat beată la volan și a provocat un accident rutier în județul Suceava, pe o stradă din Vatra Dornei. Aceasta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Angajata MApN din Suceava, care a urcat beată la volan, a fost arestată

Aceasta este subofițer la unitatea medicală Prundu Bârgăului. În urmă cu doar câteva zile, s-a urcat în stare de ebrietate la volan, având o alcoolemie de 3,35 în sânge, în momentul în care a provocat accidentul.

Aceasta a lovit un biciclist și a fugit de la fața locului. Persoana vătămată a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale, după ce i-au fost provocate răni la nivelul capului și după ce mai multe coaste i-au fost rupte.

Femeia a fugit de la fața locului, dar nu a ajuns prea departe, ci la doar 300 de metri de locul accidentului, unde oamenii legii au găsit-o dormind, în mașină.

Un dosar penal a fost deschis, cercetările continuă și, dacă va fi găsită vinovată, riscă până la șapte ani de închisoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Femeia a comis trei infracțiuni, în doar câteva minute

Șoferița, angajată a MApN are un dosar penal deschis pe numele său pentru: „părăsirea locului accidentului”, „vătămare corporală” și „conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate”.

Cercetările vor fi preluate de către procurorii Parchetului Militar.

Conform observatornews.ro, bărbatul pe care l-a lovit are opt coaste rupte și, în ciuda loviturilor pe care le are, a fost stabilizat repede. Acesta mergea pe lângă bicicletă, în timp ce se îndrepta spre casă.

Mai avea puțin să intre în curte, când, dintr-o dată, a fost lovit de șoferița beată. După ce a fugit de la fața locului, nesimțindu-se bine din cauza cantității mari de alcool pe care o avea în sânge, aceasta a fost găsită cu capul pe volan, dormind.

„S-au constituit mai multe echipe de căutare, iar pe parcursul verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a fost identificat autoturismul implicat în accident la o distanţă de aproximativ 300 de metri faţă de locul comiterii faptei, pe o stradă laterală, la volanul maşinii aflându-se o femeie în vârstă de 30 de ani.

Persoana în cauză se afla în vizibilă stare de ebrietate, fiind identificată în autoturismul oprit, cu capul poziţionat în zona volanului.

Conducătoarea auto prezenta halenă alcoolică”, a transmis IPJ Suceava.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?