Angajatele unui salon de infrumusetare din Capitala sustin ca ar fi tinta unor atacuri de tip mafiot! Cum s-au facut tanadari geamurile securizate ale locului in care muncesc

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:20

Grav este ca, daca ultimul incident s-ar fi petrecut cu jumatate de ora mai târziu, angajatele şi clientele ar fi putut suferi rani serioase.

Sa  privim imaginile suprinse de camera de supraveghere, la ora 9 si 2 minute. In jumatate de ora, angajatele trebuie sa ajunga la salon. Vedem o femeie care trece prin fata vitrinei. Reactia ei, dar si pasarile care se sperie si isi i-au zborul sunt semne ca
s-a petrecut ceva.

Martorii povestesc ca au auzit o bubuitura, dupa care au vazut geamul crapat. Nimeni nu intelege ce s-a intamplat si cum s-a ajuns aici.

La 9 si 30 de minute, angajatele au ajuns la munca. Speriate, n-au indraznit sa intre. Au sunat la politie.
Sub privirile angajatelor, la jumatate de ora dupa prima bubuitura, vitrina salonului de infrumusetare s-a prabusit cu totul. E vorba de un geam securizat care nu poate fi distrus foarte usor.

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere nu se observa ce anume a facut geamul sa crape.
O piatra? Un alt gen de proiectil? Nimeni nu s-a lamurit inca. Angajatii spun ca au mai avut probleme de acest fel, la un salon amplasat in alt cartier bucurestean. Politistii analizeaza cele doua incidete pentru a stabili ce s-a intamplat si cine trebuie tras la raspundere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”