Angela Moga are 60 de ani, este din Târgu Mureș și profesează ca agent vânzări în cadul unei corporații din domeniul energiei.

Competiția “Insula de 1 milion” este pentru Angela Moga un vis devenit realitate, mai ales că a fost mereu pasionată de sport. În copilărie a făcut gimnastică, atletism, handbal, baschet, cățărări, iar la 16 ani s-a înscris la parașutiști. Consideră că experiența de viață, optimismul, curajul și psihicul puternic o vor ajută să conviețuiască alături de ceilalți concurenți, în condițiile din Republica Dominicană. Își dorește să ofere premiul fiului ei și copiilor mai puțin norocoși din Târgu Mureș.

Cine este Angela de la „Insula de 1 milion”

În vârstă de 60 de ani, Angela locuiește în Târgul Mureș, iar ca studii are facultatea de Științe Economice cu profil Drept Administrativ. Deși lucrează ca agent de vânzări în prezent, Angela nu a abandonat niciodată dorința de a străluci într-un domeniu care îi alimentează pasiunea pentru victorie și performanță. Unul dintre cele mai mari visuri ale Angelei este să devină celebră și să câștige o competiție sportivă.

Citește și: Cine este Moga Angela, agentul de vânzări de la "Insula de 1 Milion": Vrea să îi deschidă băiatului său o firmă de topografie și își dorește să îl întâlnească pe Jaguaru

Angela consideră că cea mai mare calitate a sa este ambiția de a-și urma visul și adoră sportul și teatrul. Femeia se descrie ca o persoană sociabilă, veselă, ocrotitoare, inventivă, curajoasă, dornică de a învinge și de a înfrunta orice. Aceasta consideră că nu are defecte și nu îi place să cedeze. Singura ei teamă cea de șerpi. 

Viața personală a Angelei

Angela Moga este căsătorită și are un băiat pe numele său Ioan Vodă. Deși a iubit de copil sportul, visele acesteia i-au fost spulberate de către părinții săi, pentru că nu au susținut-o deloc pe acest plan.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Chiar daca are 60 de ani, Angela a ales să participe în cadrul proiectului "Insula de 1 Milion" pentru că de mică a visat să participe la o emisiune și luptă pentru ea pentru a își îndeplini visul de a participa la o emisiune sportivă. Aceasta a spus că dacă ar fi să câștige, cu banii ar vrea să îi deschidă fiului său o firmă de topografie, iar o parte din bani ar vrea să îi doneze copiilor sărmani din Târgu Mureș.