Angela, MARTURISIRE CUTREMURATOARE la "Bravo, ai stil! Panorama": "Tatal meu nu mai face parte din viata noastra din 1999 din momentul in care a disparut si nu se stie nimic despre el" Cum face fata fosta concurenta situatiei si ce a spus despre familia e

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 apr 2017, 12:27

Angela a povestit drama familiala prin care a trecut in urma cu ceva timp desi s-a spus in cadrul concursului "Bravo, ai stil!" ca este lipsita de emotie atunci cand vine vorba de capitolul "familie."

Despre Angela s-a spus in cadrul competitie "Bravo, ai stil!" ca, de 8 Martie ea nu a fost atat de entuziasmata cand si-a vazut mama intr-un mesaj video emotionant, insa adevarul a iesit la iveala in momentul in care fosta concurenta a facut cateva dezvaluiri dureroase:" Momentul cu mama m-a emotionat, insa nu stiu unde vreti sa ajungeti. Este vorba despre situatia cu tatal meu? El nu mai face parte din viata familiei noastre din 1999 cand a disparut fara urma.

Nu se stie nimic despre ele. Mama a crescut singura trei copii. I-a crescut mandra pe toti si asta e. Acum, i-as transmite multa sanatate si fericire. Alina, aceste lucruri s-au intamplat demult. Ranile s-au inchis!, a spus Angela la "Bravo, ai stil! Panorama".

Urmareste materialul video si vezi ce a spus Ioana, noua concurenta "Bravo, ai stil!" despre Angela!

 

Taguri: