Angela, nora Narcisei, e FOC si PARA ca soacra ei a iesit de la puscarie

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:44

Angela, concubina fiului cel mare al Narcisei, Nicusor, a declarat ca intentioneaza si ea la randul ei sa depuna plangere penala impotriva Narcisei.

Invitata in platoul WOWbiz cu o seara inainte ca Narcisa sa fie eliberata, Angela si-a desfiintat soacra. A caracterizat-o ca pe o persoana extrem de violenta, care obisnuia sa o jigneasca si sa o umileasca ori de cate ori avea ocazia. Angela a declarat ca va depune si ea la randul ei plangere penala impotriva Narcisei. Nora iubitei lui Guta sustine ca aceasta a platit cativa barbati sa intre in casa peste Nicusor si sa-l bata, numai ca in timpul altercatiei au fost prinsi la mijloc si copiii lui Nicusor si ai Angelei care au ramas traumatizati in urma

acestui incident.

Angela a intrat in legatura telefonica directa si in seara in care Narcisa a fost eliberata pentru a-si exprima nemultumirea fata de verdictul dat de Instanta. Ea s-a luat la cearta in direct cu doamna Elena, mama Narcisei, care era prezenta in platou. Doamna Elena a respins toate acuzatiile Angelei, lucru care a infuriat-o pe tanara.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii