Angelina Jolie a lansat un nou TREND! Femeile vor sa isi taie sanii dupa modelul divei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 17:13

Femeile inspirate de Angelina Jolie vor sa li se indeparteze sanii chiar daca nu au probleme medicale.

Femeile inspirate de Angelina Jolie vor sa li se indeparteze sanii chiar daca nu au probleme medicale. Dupa ce diva de la Hollywood in varsta de 38 de ani a suferit o dubla mastectomie pentru ca era diagnosticata cu un risc ridicat de cancer mamar si ovarian, un medic din Marea Britanie avertizeaza ca tot mai multe femei vor o astfel de operatie chiar daca nu au nevoie.


Iar un sfert din cele care au dezvoltat cancer la san, vor sa li se inlature si celalalt san, potrivit London Breast Institute.
Profesorul doctor Kefah Mokbel avertizeaza ca operatia este inutila pentru cele care nu se afla in aceeasi categorie cu Jolie.

Insa femeile vor o operatie preventiva pentru a avea constiinta linistita. Vin paciente care imi spun: Poti sa imi faci acelasi lucru pe care si l-a facut Angelina? Studiile au dezvaluit ca 90% dintre cazuri cu astfel de cancer mamar poate fi prevenit daca se face o dubla mastectomie.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: