Angelina Jolie, intr-un club bucurestean. Iti vine sa crezi? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:50

Deschid cea mai fina sticla de sampanie pentru un oaspete de seama! Nimeni alta decat… Angelina Jolie a vizitat zilele acestea Romania! Dar sa nu ne credem totusi chiar la Cannes, pentru ca actiunea se petrece intr-un club bucurestean, unde invitata speciala a unei petreceri nu a fost tocmai Angelina in persoana, ci sosia ei, actrita de origine spaniola Lina Sands.

Am examinat-o pe Lina din cap pana-n picioare. I-am studiat ochii, ne-am uitat la buze, i-am masurat din priviri pometii si ne-am incalcit in parul ei… Daca am fi vazut-o pe strada, am fi bagat mana in foc ca ea este ADEVARATA Angelina Jolie.

Christian Stan a fost singurul reporter care a avut acces la eveniment, astfel ca va oferim un interviu in exclusivitate! Ce credeti ca am vrut sa aflam prima si prima data de la preafrumoasa sosie? Pai… cum e sa fii Angelina Jolie, in fiecare zi?!

Daca le-am pune una langa cealalta, ar arata precum
niste surori gemene. Cu toate astea, Lina si Angelina nu s-au intalnit pana acum.

Desi a ajuns foarte cunoscuta datorita faptului ca seamana leit cu actrita de la Hollywood, Lina Sands devine destul de timida atunci cand lumea din jur ii acorda atentie.

Cam greu, cand arati atat de bine, am spune noi. Ceea ce nu ascunde insa actrita de origine spaniola, este faptul ca a fost numita OFICIAL sosia Angelinei.
Si asta, pentru ca nu mai exista inca o femeie pe tot mapamondul, care sa semene atat de bine cu vedeta americana.

Sa auzi si sa nu-ti vina a crede… frumusetea asta e singurica! In ceea ce-l priveste pe Brad Pitt cel original, Lina il admira sincer, dar nu e sigura ca l-ar lua de sot.

Nu are nici urmasi si nici vreun Brad Pitt cu care sa se puna pe facut cativa.
Viata Linei pare destul de simpla. Tocmai de aceea, sosia e nitel invidioasa pe idolul ei.

 

Taguri: