Anghel Damian a vorbit pentru prima dată despre divorț. Cum a reușit regizorul să treacă peste această perioadă din viața lui: „Nu simt despărțirea”

Autor: Diana Bostan

Anghel Damian a vorbit despre divorțul părinților săi.

Sursa: Instagram: Anghel Damian

Regizorul Anghel Damian, partenerul artistei Theo Rose, și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre divorțul părinților săi.

Într-un interviu recent pentru VIVA, Anghel Damian a deschis o fereastră către copilăria sa, povestind despre modul în care a gestionat divorțul părinților săi și despre relația pe care a avut-o cu aceștia.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc! Când are loc cea mai așteptată nuntă a anului

Cum a trecut Anghel Damian peste divorțul părinților săi

Actorul, regizorul și producătorul a descris perioada dificilă din copilărie cu o maturitate surprinzătoare, evidențiind modul în care părinții săi au reușit să transforme o situație complicată într-o experiență pozitivă pentru el.

Citește și: Cum a reacționat Anghel Damian atunci când a aflat că Theo Rose este însărcinată, după doar câteva luni de relație. Mărturisirile neștiute făcute de regizor: „Nu a fost nevoie de niciun cuvânt”

Anghel Damian, fiul unor cineaști renumiți, a subliniat că părinții săi, chiar și după separare, au păstrat o relație armonioasă și respectuoasă, demonstrând o colaborare exemplară în gestionarea situației. Partenerul artistei Theo Rose a mărturisit faptul că divorțul părinților nu a reprezentat o traumă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

„Ai mei au rămas atât de apropiați și sunt și acum așa de buni prieteni, încât niciodată n-am simțit real despărțirea asta. Am fost și suntem o familie, ne pasă unii de alții, ne respectăm. Eu pe ei, ei pe mine și ei între ei. Nu simt despărțirea părinților mei ca pe o traumă, ba, mai mult, îmi aduc aminte că au fost extrem de delicați și grijulii ca, imediat după divorț, să îi simt mai prezenți ca niciodată în viața mea.

Deși eram destul de mic, au reușit să îmi explice sensul despărțirii lor și să se poziționeze emoțional în armonie, atât în raportul dintre ei, cât și în relație cu mine.”, a spus Anghel Damian pentru Viva.

Cum s-a înțeles copilul și adolescentul Anghel Damian cu părinții săi

Anghel Damian a descris relația cu părinții săi ca fiind întotdeauna una foarte bună, bazată pe iubire și admirație reciprocă.

El a menționat că a simțit întotdeauna sprijinul acestora și a fost convins că l-ar fi susținut indiferent de alegerile sale în viață.

Potrivit lui, părinții săi au funcționat în complementaritate, împărțindu-și rolurile în funcție de context. Atunci când unul dintre ei era strict, celălalt devenea mai permisiv și viceversa. Damian a observat că, deși această metodă nu ar fi funcționat cu oricine, și chiar există teorii de parenting care contestă astfel de abordări, pentru el a fost ideală și i-a oferit echilibrul necesar dezvoltării sale armonioase.

Citește și: Cine a făcut primul pas în relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: „I-a fost foarte frică”. Gestul neașteptat al artistei când a aflat că Anghel Damian o place

„Am simțit că mă susțin și sunt convins că m-ar fi sprijinit orice aș fi ales să fac în viață. Împreună au funcționat în complementaritate, și-au împărțit rolurile în funcție de moment. Când unul era strict, celălalt devenea mai permisiv și invers. Poate că metoda asta nu ar fi funcționat cu oricine (ba chiar sunt unele teorii de parenting care spun că nu e bine deloc), dar pentru mine a fost un ideal și mi-a oferit echilibrul necesar dezvoltării armonioase.”, a mai spus Anghel Damian, pentru sursa menționată anterior.