Angrenează-te în activități de cuplu cât mai diverse pentru o relație mai puternică! De data asta, tu iei inițiativa!

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 aug 2022, 11:59

          În ziua de astăzi există tot mai puține cupluri care cunosc adevărata valoare a relaționării. Toată lumea se așteaptă ca lucrurile să se mențină ca în primele luni de relație și să fie doar lapte și miere. Ei bine, poate fi așa, desigur. Însă aici contează foarte mult ce pui tu pe masă pentru a se închega o astfel de atmosferă. Munca într-o relație poate fi complicată doar atunci când apar conflicte, în rest aceste eforturi de a menține coerența cuplului trebuie făcute din suflet și cu drag.

         De multe ori, femeile au impresia că un bărbat adevărat trebuie să depună tot efortul: să facă primul pas, dar și pe al doilea, să îți ceară iertare, să vină cu idei de întâlniri, să aducă flori, să facă zeci de complimente, să invite, să schimbe comportamente și așa mai departe. Pare cinstit? Nu chiar. De data asta, poți să fii tu cea care face pasul spre a arăta cât apreciezi eforturile lui de a se menține la standardele tale!

Iată câteva idei de activități pe care le poți propune partenerului pentru a dezvolta o relație puternică și autentică:

Operă sau teatru

         Cu cât ai activități mai variate alături de partenerul tău, cu atât relația va fi mai înfloritoare. Legăturile puternice doar așa se pot forma. Chiar dacă nu mergeți prea des la teatru sau operă, o astfel de ieșire este un prilej ideal de apropiere. Pentru a ridica standardele, alege una din rochiile de toamnă din gama celor de la StarShinerS.ro și transformați totul într-o ocazie specială. Asta va da un aer cu totul deosebit întâlnirii voastre.

Drumeții

         Pentru a exersa latura mai pragmatică a cuplului, propune o excursie de scurtă durată doar pentru voi doi. Plimbările lungi sau drumețiile prin pădure ar putea fi momente geniale pentru reconectare și intimitate. Dacă vreți să vă bucurați mai mult de liniștea pe care o aduc astfel de activități, o noapte cu cortul într-un loc nou este o soluție și mai bună pentru petrecerea weekendului împreună.

Festivaluri

         Distracția și nopțile de dans nu trebuie uitate niciodată. Acestea vă păstrează mereu în mișcare și cu o atitudine proaspătă și pozitivă. Ieșirea la un festival vă va pune în postura de a redescoperi plăcerea muzicii și a mulțimilor care dansează în jurul vostru. Poți face o listă cu câteva festivaluri cu muzica preferată de voi și hotărâți împreună care ar fi cea mai grozavă experiență. La astfel de evenimente vei merge mereu doar alături de cei mai buni prieteni, iar partenerul tău se numără cu siguranță printre aceștia.

         În concluzie, nu uita că atitudinea potrivită față de partenerul tău garantează și reușita relației pe termen lung. Dacă vrei ca experiența de cuplu să se păstreze mereu ca la început, este nevoie și de efortul tău. Cu cât petreceți mai mult timp împreună implicându-vă în activități cât mai diverse, cu atât legătura dintre voi va fi mai strânsă și mai valoroasă. Nu face clasica greșeală și alege să faci și tu câțiva pași pentru persoana iubită!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.