Angus Cloud a murit la vârsta de 25 de ani. Ce probleme de sănătate l-au răpus . Vedeta serialului „Euphoria” trecea prin clipe grele

Author: Laura Macovei
Actualizat: 01 aug 2023, 17:57

Angus Cloud a murit la vârsta de 25 de ani. Ce probleme de sănătate l-au răpus pe vedeta serialului „Euphoria”

 
Sursa: NBC News

Angus Cloud, cunoscut din serialul pentru adolescenți "Euphoria", difuzat la HBO, a murit luni, la frageda vârstă de 25 de ani.

Anunțul decesului vine la doar o săptămână după ce tatăl său a murit, a transmis familia.

Angus Cloud a murit la vârsta de 25 de ani

Cunoscut pentru rolul său din „Euphoria”, Angus l-a interpretat pe Fezco, un traficant de droguri

Citește și: Cum ar fi putut evita Adrian tragedia rutieră care i-au adus lui și fiicei sale, Flori, sfârșitul. Greșeala care ar fi putut fi evitată cu ușurință

Serialul a fost extrem de vizionat, în special în rândul adolescenților, deoarece tratează subiecte precum dependența de alcool, droguri, viață sexuală șamd.

Cloud a mai avut roluri mici în câteva filme, dar rolul său din "Euphoria" l-a făcut mai cunoscut în lumea filmului.

Problemele de sănătate l-au răpus pe actor

Citește și: Angus Cloud, starul serialului ”Euphoria”, a murit la 25 de ani. Actorul a decedat la o săptămână de la îmnormântarea tatălui său

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Familia nu a precizat o cauză clară a decesului, însă au transmis că acesta se confrunta cu probleme de sănătate mintală, iar moartea tatălui său, care a fost chiar săptămâna trecută, l-a afectat profund. Acesta spunea chiar că era „cel mai bun prieten” al său. 

Se pare că problemele psihice și moartea tatălui său și-au spus cuvântul, iar inima lui Angus a cedat în cele din urmă. 

„Angus a fost deschis în legătură cu lupta sa cu sănătatea mintală şi sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alţii că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere împotriva acestui lucru”, au transmis apropiații.

Citește și: Membrul trupei The Eagles s-a stins din viață. Iată care a fost cauza decesului

„Suntem incredibil de întristaţi să aflăm de decesul lui Angus Cloud. A fost extrem de talentat şi o parte iubită a familiei HBO şi Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleanţe prietenilor şi familiei sale în aceste momente dificile ”, a postat echipa serialului „Euphoria” pe Twitter.

Serialul care a stârnit multe reacții în rândul tinerilor are două sezoane complete, unul apărut în 2019, iar celălalt în 2022, plus o pereche de episoade speciale în 2020 şi 2021. 

Citește și: Actorul Angus Cloud a murit. Starul din serialul „Euphoria” s-a stins la doar 25 de ani. Anunțul făcut de familia sa

Un al treilea sezon este anunțat de echipă pentru anul 2025, conform IMDB.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.