Ani Cretu, fosta actrita din "Vacanta Mare" a trecut printr-o drama sfasietoare! DE 13 ani se chinuie sa ramana insarcinata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:07

Ani Cretu, actrita din Vacanta Mare a povestit cum a reusit sa ramana insarcinata dupa 13 ani.

Ani Cretu a tinut sa precizeze ca are o sarcina destul de dificila dupa 13 ani de cand tot incearca sa devina mama. Ani a povestit ca din cauza ca a contactat o gripa era pe punctul de a avea o sarcina prematura desi nu avea 26 de saptamani." Eu nu am avut imunitate niciodata. La sase saptamani eu aveam nevoie de antibiotice. M-am incapatanat sa nu iau niciun medicament si gripa a avansat.
Am stat pe perfuzii pana la Craciun."
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ani2-e0d6a6148d940dda1c1896a05c0d0c7d.jpg"Eu le doresc femeilor insarcinate sa aiba grija de ele pentru ca de ele depinde viata copiilor lor. Am avut intr-adevar niste probleme, insa niciodata atat de grave aa CUM S-A SCRIS PRIN PRESA. Nimic nu a fost adevarat. Doamna doctor mi-a interzis sa ma ridic din pat si aceasta este singura emisiune la care am venit."

Ani povesteste ca atunci cand a ramas insarcinata era foarte slabita si epuizata, ii venea sa doarma intr-una.
Am amutit cand am vazut testul de sarcina. E prima mea sarcina si nu mai ies din cuvantul medicului. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.