Aniela a parasit casa "Puterea dragostei"! "Nu mai pot sa ma abtin! Pot sa plang?" Iata cine a votat-o sa plece si cum a reactionat concurenta la aflarea verdictului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2018, 15:26

Aniela a parasit competitia cu ochii in lacrimi, dupa multele conflicte purtate cu ceilalti concurenti.

Dupa un parcurs presarat cu multe conflicte purtate cu multi dintre concurenti, in casa "Puterea dragostei", Aniela a fost nevoita astazi sa plece din competitie, in urma voturilor primite. Intr-o prima faza a voturilor, Rafaela si Aniela au fost cele mai votate fete si au intrat in cursa finala pentru eliminare. In cele din urma, Rafaela si Aniela au fost din nou votate de ceilalti concurenti si cea care a primit cele mai multe voturi pentru a fi eliminata a fost Aniela.

Aceasta a primit vestea cu lacrimi in ochi, lasand sa se inteleaga ca regreta plecarea din competitie.

Intrebata de Andreea Mantea daca ar vrea sa revina in casa "Puterea dragostei", Aniela a raspuns negativ si a sustinut ca tot ceea ce isi doreste este ca toti concurentii ramasi sa aiba mai multa rabdare si a incheiat scurtul discurs de final, cerandu-si iertare tuturor.

"Imi doresc ca cei din casa sa aiba mai multa rabdare si imi cer scuze la fiecare dintre voi, daca v-am suparat! Nu mai pot sa ma abtin! Pot sa plang?", a spus Aniela.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.