Animalul de companie, cel mai costisitor intr-o familie! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 02:30

Nu micuta Andra, copilul familiei, este rasfatata, daca la ea va gandeati, ci….Jessie, catelusa familiei.

 In urma cu trei ani, Jessie a intrat in viata Valentinei. Pe atunci erau "colege" de apartament. Intre timp, Valentina s-a maritat, iar Jessie a insotit-o in noul camin, unde n-a fost nici pentru o secunda tratata ca o "intrusa". Si ca sa aiba un zambet stralucitor, Jessie nu chiuleste nici de la periajul dentar.

Pieptanata, alintata, ba chiar si masata! Priviti cum se relaxeaza pufoasa Jessie! Parca ne face in ciuda! De pluS sau din plastic, unele "furate" de la micuta Andra, altele cumparate de la magazin, Jessie si-a format de-a lungul timpului o trusa cu jucarii.


Toti membrii familiei au mare grija de programul de masa al lui Jessie. Pana si micuta Andra stie ca dragalasa catelusa prefera boabele …bine proportionate. 300 de lei scot lunar din portofel pentru hrana blanoasei. Mai sunt si banii dati pe jucarii. Valentina spune ca intre 15 si 50 de lei costa o astfel de jucarie. Si cum Jessie are destule, ne dam seama ca s-au dat ceva bani pe "placerea" blanoasei de a se distra.


Are si picaturi special pentru ...ochi obositi. Este de la sine inteles ca Jessie este la zi cu toate analizele. Bineinteles ca Jessie nu sare nici peste vizitele la medic, unde este tratata "regeste".

Grija pentru "copilul" blanos al familei nu se termina niciodata. Aproape trei mii de de prieteni necuvantatori au fost inmormantati pana acum in acest cimitir.

Si cum rasfatul costa, nici nu-ti dai seama cat de repede se aduna taxele. Tragem
linie si vedem ca inmormantarea unui caine, cu tot ce presupune ea, ajunge undeva la 900 de lei, in timp ce la pisici, tariful urca pana la 700 de lei. Scump ar zice unii, neimportant zic altii, pentru care animalele de companie au fost de nepretuit.


Cristi, de exemplu, vine aproape zilnic la mormantul bulgodului sau, Bully. Nu este singurul. Pentru toti acesti iubitori de animale, eforturile depuse pentru ingrijirea necuvantatoarelor nu sunt deloc exagerate. 





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.