Animatorii pentru copii si ursitoarele, dorite numaidecat la petreceri de botez

Author: B.M.
Actualizat: 17 nov 2020, 03:50

Cine a participat la evenimente alaturi de copii stie foarte bine ce inseamna sa tii pasul cu micul energic si in acelasi timp sa te bucuri de moment.

Din ratiuni practice au aparut agentiile care se ocupa de servicii exclusiv destinate celor mici, spre marea bucurie a celor mari deopotriva. Asa a aparut si o moda, a animatorilor care sa faca negresit parte din planul de party pentru copii.

Moda animatorilor pentru copii este in plina ascensiune. Asta si datorita faptului ca exista multa creativitate pusa in scena si versiuni diverse despre ce presupune sa distrezi un public cu varste atat de mici.

Animatori sau ursitoare?

Serviciile de animatie copii si ursitoare botez sunt diferite. Daca despre animatori intelegem ca este vorba de cei care joaca rol de hostess, ursitoarele se limiteaza doar la petrecerile de botez. Este de altfel unicul moment cand pot fi chemate, de unde si farmecul povestii.

Despre ursitoare s-a scris in mitologia greaca, de unde a si pornit mitul conform careia acestea dicteaza soarta unui bebelus. De aici si pana la povesti care mai de care nu a fost decat un pas. Cert este ca in varianta actuala acestea sunt zane bune ce vin cu intentii pe masura, dorind sa exprime urari de bine celui mic. Spectacolul este pus in scena cu detalii bine gandite, astfel ca la aparitia acestora in cadrul petrecerii totul se simte ca invaluit in mister si vraja, un cadru de poveste.

Animatorii sunt insa personaje diverse, cel mai adesea eroii sau personajele principale din desene si povesti. Copiii ii adora pe cei din lumea Disney, insa indragesc deopotriva si pe clasicele personaje precum Alba ca Zapada sau Fat Frumos. Oricare din alegeri inseamna un show garantat, cu dans si muzica, cu activitati interesante, adaptate cadrului. Asadar animatorii pot fi oricand prezenti la un eveniment unde publicul este alcatuit si din copii.

Ursitoarele – ce fac concret

Spre exemplu ursitoarele de la Paradisul Personajelor includ si un personaj negativ, de dragul spectacolului mai incitant cand exista si lupta dintre bine si rau. Vorbim de o echipa formata din ingeras, simbol al protectiei bebelusului. Zana iubirii, a norocului si a intelepciunii urca pe scena si in pasi melodiosi, in rime bine alese vor ursi celui mic, familiei de asemenea. Ursitoarea cea rea poate face si ea parte din spectacol, in functie de pachetul ales.

In varianta standard vorbim despre sceneta in versuri pe o coloana sonora aleasa de parinti din optiunile recomandate. Variante mai complexe includ de asemenea: cadou pentru bebelus, text personalizat pentru parinti, nasi, astrologia si numerologia celui mic in functie de data nasterii. Mai mult decat atat, poate fi inclus si textul amuzant destinat exclusiv taticului, modelaj de baloane pentru public, precum si portretul bebelusului realizat de un artist. Pot fi alese si alte accesorii si servicii, o masina de baloane sau chiar si un atelier de creatie dupa sceneta, pentru copiii prezenti.

Animatorii – ce fac concret

Acestia au devenit  o prezenta mult asteptata la orice zi onomastica. Un entertainer pentru copii in fata unui grup de maximum 10 copii, astfel ca se vor inchiria numarul optim de animatori in functie de publicul prezent. Acestia promit insa distractie pe cinste pentru ca impreuna cu cei mici pot crea jocuri interesante, concursuri, danseaza si fac coregrafii, improvizeaza, dar urmeaza si un plan bine stabilit din care fac parte face paintingul, modelajul de baloane de asemenea. Activitatile sunt alese in functie de publicul tinta.

Indiferent de personajul ales, conteaza sa fie ceva potrivit pentru fetita, respectiv baiat, se percepe taxa de inchiriere per ora. Pot fi alese si sute de alte decoratiuni, accesorii, pentru ca decorul integral sa fie unul tematic. Paradisul Personajelor pune la dispozitie si mascote, o piniata pentru copii mari dornici de aventura spargerii mascotei ce ascunde sute de dulciuri, masina de bule, precum si baloane jumbo, seturi de party, atelier de creatie sau costume pentru copii. Toate acestea pot fi alese cumulat sau individual, preturile fiind la fel de variate ca si ofertele.

Petrecerile pentru copii au inceput sa fie cu standard, astfel incat nu mai inseamna doar invitarea unui grup de copii pentru a sarbatori. Cerintele de stil, asteptarile firesti de a se distra pe cinste sunt acum solicitari pe care parintii nu intarzie sa le satisfaca prin alegerea unor animatori. Paradisul Personajelor are oferte in acest sens, disponibile si prezentate in cadrul paginii oficiale.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.