Anisia Gafton, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu pun presiune pe mine!” Care a este cea mai mare realizare a sa de pana acum!

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 ian 2023, 00:34

Invitată în platoul emisiunii Duet cu Alexandra, Anisia Gafton a vorbit deschis despre cele mai importante momente din cariera sa și a dovedit și un uriaș talent muzical.

Anisia Gafton este una dintre cele mai cunoscute și admirate actrițe de stand-up comedy de la noi. Aceasta a devenit din ce în ce mai apreciată pentru numerele sale de stand-up, iar recent, a făcut parte dintr-un proiect televizat, un reality show, pe care l-a câștigat.

Anisia Gafton, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu pun presiune pe mine!”

Invitată în platoul emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Anisia Gafton a răspuns tuturor întrebărilor mai mult săi mai puțin incomode despre carieră

ei și a făcut chiar și câteva dezvăluiri inedite despre viața ei. Și totodată a uimit cu vocea ei armonioasă prin intermediul pieselor fredonate incredibil de bine.

„Eu sunt o fire ambițioasă și determinată! Eu cu mine! Eu mi-am văzut de treaba mea! Așa fac și în viață, eu îmi văd de treaba mea! Eu îmi văd de ce am eu de făcut!”, a

spus Anisia.

Întrebată dacă a avut vreodată o situație în viață în care și-a dorit ceva cu ardoare și a pierdut pentru că a fost mai mult decât încrâncenată să abțină acel lucru, Anisia Gafton a mărturisit că nu a fost niciodată atât de încrâncenată să câștige ceva și nu a pus niciodată presiune pe ea.

Citește și: Anisia Gafton recunoaște că-i verifică telefonul iubitului ei. Care este cel mai compromițător mesaj pe care l-a găsit

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„În momentul în care sunt într-un lucru și trebuie să-l fac, îmi dau toată puterea mea și mă gândesc cum să fie bine în acel moment! Dar dacă nu e să merg mai departe accept, o să mai fie și altele! Eu nu pun presiune pe mine!”, a declarat Anisia Gafton.

Anisia Gafton a fost întrebată care a fost cea mai mare realizare a ei de până acum, de când a devenit cunoscută publicului larg și a răspuns cu sinceritate că este mândră de toate reușitele sale de până

acum însă de departe primul premiu câștigat pentru originalitate i-a marcat carieră, însă și premiul câștigat de curând în reality show-ul la care a participat.

„Îți spun sincer, prima dată când am câștigat premiul de originalitate a fost pentru mine ceva nou și oricum mi-a schimbat viață și «regina junglei» chiar nu mă așteptăm la început, mai spre final mi-am dat seama că sunt puternică și pot să duc mult și sunt foarte determinată! Dar am încercat tot posibilul!”, a

spus Anisia.

Citește și: Cum și-a descoperit Anisia Gafton pasiunea pentru muzică! „Nu am studiat muzică, pur și simplu mă pun în pielea personajului” Alexandra Ungureanu are de gând să o ajute să se lanseze pe piață muzicală!