ANM a emis o avertizare cod galben de ploi si grindina! Iata unde vor lovi astazi furtunile violente!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2018, 14:32

ANM a emis astazi de la ora 11:00 pana la ora 12:00 o avertizare cod galben de ploi, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului, pentru judetele Arad si Timis.

ANM a emis astazi de la ora 11:00 pana la ora 12:00 o avertizare cod galben de ploi, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului, pentru urmatoarele zone:
In judeţul Arad: Arad, Pecica, Lipova, Nădlac, Curtici, Vladimirescu, Vinga, Secusigiu, Zimandu Nou, Zăbrani, Ghioroc, Şagu, Semlac, Fântânele, Livada, Felnac, Şeitin, Iratoşu, Covăsinţ, Şofronea, Păuliş, Zădăreni, Peregu Mare, Dorobanţi, Frumuşeni, Şiştarovăţ;
In judeţul Timiş: Sânnicolau Mare, Recaş, Buziaş, Variaş, Giarmata, Dudeştii Vechi, Ghiroda, Sânandrei, Periam, Satchinez, Orţişoara, Cenad, Moşniţa Nouă, Coşteiu, Racoviţa, Sânpetru Mare, Topolovăţu Mare, Belinţ, Darova, Pişchia, Boldur, Saravale, Maşloc, Chevereşu Mare, Remetea Mare, Balinţ,

Fibiş, Beba Veche, Bucovăţ, Ghizela, Brestovăţ, Bogda, Secaş;
Se vor semnala: averse care vor cumula 25 -30 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Sâmbătă, bucureştenii se pot bucura de o vreme frumoasă în prima parte a zilei. Spre seară, meteorologii le recomandă acestora să nu îşi uite acasă umbrelele pentru că sunt anunţate ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.


"În Bucureşti, sâmbătă, vreme va fi caldă şi aici,cu un cer variabil.
După-amiază şi în cursul nopţii creşte probabilitatea pentru apariţia înnorărilor cu ploi de scurtă durată. Temperatura maximă sâmbătă în Bucureşti va fi de 30-31 de grade. Duminică sunt aşteptate din nou înnorări, în special spre seară, când din nou apar condiţii pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, maxima fiind 31 de grade", a precizat meteorologul de serviciu, pentru MEDIAFAX.
Cei care aleg să-şi petreacă sfârşitul de săptămână pe Litoral trebuie să cunoască faptul că temperaturile maxime nu vor depăşi 25 de grade.

 

 

Taguri:

În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul