ANM a emis prognoza pentru Revelion! Iata cum va fi vremea in zilele urmatoare! Unde se vor inregistra cele mai scazute temparaturi!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 dec 2019, 17:45

Vremea de Revelion a fost actualizată de ANM. Prognoza meteo pentru 31 decembrie și 1 ianuarie arată o răcire accentuată, însă temperaturile vor fi specifice acestei perioade.

Vremea de Revelion, extrem de rece

Astfel ca vremea de Revelion va fi rece. În noaptea dintre ani, românii vor fi nevoiți să se îmbrace bine căci temperaturile vor coborî chiar și la -7 grade Celsius, mai ales în zonele de depresiune, deal și munte, potrivit ANM.

În Transilvania, temperaturile vor fi cuprinse între -5 (miercuri, 1 ianuarie) și 2 grade Celsius. Precipitațiile vor lipsi pe 31 decembrie și 1 ianuarie, însă aerul va fi destul de umed.

Minus 6 grade la Miercurea Ciuc în seara de Revelion, cea mai scăzută temperatură pe 31 decembrie
În Maramureș și Satu Mare minima în zilele de Revelion va fi de -4 grade, iar maxima de 4. Cerul va fi înnorat în seara de Revelion cu posibilitatea producerii de precipitații mixte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În nordul Moldovei, seara de Revelion va fi extrem de friguroasă, cu o minimă de -3 grade Celsius. În sudul regiunii vor fi zero grade Celsius.

Citeste si: Horoscop de Revelion. Zodia careia i se va indeplini dorinta din noaptea de Anul Nou

Citeste si: Unde iti poti petrece Revelionul? Tot 5 cele mai frumoase destinatii din Romania pentru petrecerea de Anul Nou