Vremea pentru data de 14 decembrie 2023: ANM anunță ploi însemnate cantitativ

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 dec 2023, 14:44

Află ce spun reprezentanții ANM despre cum va fi vremea în țară joi.

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 14 decembrie 2023. Află cum va fi vremea în București și celelalte mari orașe ale țării

Pentru ziua de joi, vremea se anunță schimbătoare în întreaga țară, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie. Așteptăm precipitații în majoritatea regiunilor, iar temperaturile vor oscila între -2 și 16 grade Celsius, creând condiții variate pentru o zi din mijlocul săptămânii, din luna decembrie.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 14 decembrie 2023, în țară

Joi, 14 decembrie 2023, vremea se anunță închisă, dar mult mai călduroasă pentru această perioadă din an, cu șanse mari de precipitații în majoritatea regiunilor.

Vântul va sufla cu putere în zonele de munte, iar la câmpie este posibil să se formeze ceața. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 16 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între – 2 și 6 grade Celsius.

Vremea în București pentru joi, 14 decembrie 2023

În Capitală cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar indicele UV va fi de 0 din 11.

Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Va ploua pe tot parcursul zilei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 4 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt șanse crescute de ploaie.

Citește și: ANM anunță ploi în mai multe regiuni ale țării pentru data de 13 decembrie 2023

Vremea în Brașov

La munte cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Sunt șanse mari de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat în prima parte a zilei, iar indicele UV de 1 din 11.

Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 8  grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Va ploua pe tot parcursul zilei.

Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 0 din 11, iar temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

Pe timpul zilei sunt șanse mari să plouă.

Citește și: Prognoza meteo pentru 11- 17 decembrie 2023: Vremea se încălzește

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, vremea va fi răcoroasă, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h. Indicele UV va fi de 0 din 11, temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. În prima parte a zilei va ploua.

Vremea în Craiova

Cerul va fi senin, vremea va fi răcoroasă, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5 grade Celsius. Sunt șanse mari de precipitații pe tot parcursul zilei.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. Pe timpul zilei sunt șanse de precipitații.