ANM anunță ploi și ninsori pentru ziua de vineri, 15 decembrie, iar în unele regiuni vântul va sufla cu putere

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 dec 2023, 15:09

Prognoza meteo pentru ziua de vineri.

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 15 decembrie 2023.

Vineri, 15 decembrie, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, va ninge și va ploua în mai multe regiuni ale țării.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 15 decembrie în țară

Vineri, 15 decembrie, vremea va fi în general închisă cu șanse de precipitații sub formă de ploaie în partea de sud, în estul și centrul țării, iar în nordul țării și la munte sunt șanse să apară ninsorile.

Vântul va sufla cu putere în unele regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad și 7 grade Celsius, iar cele minime între – 5 și 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 15 decembrie. Vremea în București

În Capitală cerul va fi înnorat, va ploua pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 – 25 de km/h, iar indicele UV va fi de 0 din 11.

Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi condiții pentru lapoviță și ninsoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Un val de aer cald s-a abătut peste Europa: Regiunea în care se înregistrează 30 de grade în decembrie 2023

Prognoza meteo ANM vineri, 15 decembrie. Vremea în Constanța

În Constanța vremea va fi închisă cu șanse mari de precipitații, vântul va sufla cu 25 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 grade Celsius.

Pe timpul nopții sunt șanse să apară lapovița.

Prognoza meteo ANM vineri, 15 decembrie. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Sunt șanse mari de precipitații pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM vineri, 15 decembrie. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat în prima parte a zilei, iar indicele UV de 1 din 11. Vântul va sufla cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă – 1 grad Celsius. Sunt șanse reduse de ploaie.

Prognoza meteo ANM vineri, 15 decembrie. Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte senin, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius.

Vântul va sufla cu 15 – 25 de km/h, iar temperatura minimă va fi de -3 grade Celsius. Pe timpul zilei sunt șanse reduse să plouă.

Prognoza meteo ANM vineri, 15 decembrie. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, vremea va fi răcoroasă, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 – 25 de km/h. Indicele UV va fi de 0 din 11, temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de -3 grade Celsius.

Citește și: Se schimbă radical vremea în următoarea perioadă. România se pregătește pentru un nou val de aer polar. Care sunt zonele în care sunt așteptate ninsori abundente

Prognoza meteo ANM vineri, 15 decembrie. Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat, vremea va fi răcoroasă, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Vântul va sufla cu 15 – 25 de km/h, temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1 grad Celsius. Sunt șanse mari de precipitații pe tot parcursul zilei, iar seara apar condiții de lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo ANM vineri, 15 decembrie. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de- 4 grade Celsius. Pe timpul zilei sunt șanse reduse de precipitații.