ANM anunță prognoza meteo pentru ziua de joi: Care vor fi valorile maxime la data de 8 februarie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi

Sursa: pixabay.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 8 februarie 2024.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, joi, 8 februarie 2024, vremea se menține plăcută și apar ploile în partea nordică a țării. Află cum va fi vremea în țară, zilnic, de la reprezentanții ANM.

Cum va fi vremea în țară joi, 8 februarie 2024

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 9 februarie 2024, în țară apar ploile, mai ales în zona de nord a țării, mai ales în Crișana, Maramureș, în nordul Transilvaniei, în nordul Moldovei și în Munții Apuseni.

Vântul va sufla cu putere pe crestele munților cu o viteză de până la 80 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 18 grade Celsius, iar cele minime între 0 și 8 grade Celsius.

Vremea în București

Cerul va fi senin în București, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre VSV.

Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării va fi în general plăcută, cu un cer parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h.

Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații

Citește și: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 februarie 2024: Vremea se menține călduroasă, dar sunt șanse să apară ploile

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre sud.

Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h dinspre sud. Temperatura maximă a zilei va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

Sunt șanse reduse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

Citește și: ANM anunță temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă: Un val de aer tropical ajunge în România

Vremea în Craiova

În Craiova, indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre V, temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

Și în Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 14 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.