Anamaria Prodan, în culmea fericirii: "Te iubesc, baby!" Cum a apărut impresara în Lamborghini, în Dubai

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 sep 2022, 00:25

Anamaria Prodan a plecat in Dubai, acolo unde isi va petrece trecerea in Noul An.

Anamaria Prodan a plecat pentru a petrece Sarbatorile de iarna la Dubai, acolo unde deja s-a reunit si cu fetele ei. Mai mult, sexy impresara a demonstrat ca viata merge inainte chiar si dupa un divort cu scandal in care este implicata in acest moment cu sotul ei. 

Anamaria Prodan face ravagii pe strazile din Dubai

Citeste si: Anamaria Prodan lovește din nou! Cine este bărbatul cu care s-a afișat în ziua de Crăciun-Foto

E superb în fiecare an, eu mă simt din ce în ce mai tânără. Sunt fericită că am scăpat de tot răul din viața asta. Mă uit frumos înainte, zâmbind, liniștită, alături de copiii mei și prietenii dragi mie care au rămas lângă mine. E bine că am scăpat de scursurile care erau lângă mine. Va fi din ce în ce mai bine”, a mai declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu. 

De sărbători mergem în Dubai. A venit și Rebeca. O să ne distrăm.  Îmi doresc sănătate pentru mine și copiii mei. Și îmi doresc să-mi aducă Dumnezeu în viață un bărbat inteligent, mândru, integru, un bărbat care atunci când vorbește să se facă liniște”, a mai dezvăluit Ana Maria Prodan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anamaria Prodan, imaginea cu care a rupt internetul de Craciun

Si ca sa incheie anul cum se cuvine, Anamaria Prodan si-a satisfacut unul din cele mai costisitoare capricii. Sexy impresara s-a filmat la volanul unui Lamborghini Aventator pe strazile unui cartier rezidential din Dubai. Bolidul a costat-o pe Anamaria o avere, insa impresara nu se uita la bani atunci cand face astfel de investitii.

"Mmmmmmmm…Lamborghini Aventador Baby. Te iubesc, baby!" Aceasta este aleasa, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

In a doua zi de Craciun, Anamaria Prodan a facut senzatie in mediul online atunci cand s-a fotografiat alaturi de un barbat chipes, Romario Luan.

Citeste si: Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce asculta melodia lui Dani Mocanu! Melodia este făcută special pentru impresară

Aceștia le-au transmis urmăritorilor din mediul online: ”Vă urăm un Crăciun fericit 🙈💪Anamaria Prodan Reghecampf!”, a scris tânărul pe contul lui oficial de socializare. Romario este originar din Botoșani, dar trăiește în București, potrivit știrilekanald.ro

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.