Anna, acuzata ca a venit sa "agate clienti bogati". Gabriela Cristea a primit un telefon in emisiune care a dat-o de gol pe concurenta de la "Te vreau langa mine"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:29

"Anna e o mincinoasa, nu face bani doar din dansuri", a spus prima nevasta a fostului sot al Annei.

In urma imaginilor cu Anna care au fost difuzate la inceputul emisiunii de luni, in care mai multi concurenti de la "Te vreau langa mine" vorbeau despre doua dintre noile concurente de la emisiune, Gabriela Cristea a fost sunata de Constanta, fosta sotie a fostului sot al Annei.

"Am sunat sa va spun ca Anna nu e asa cum pare la televizor!" Constanta a acuzat-o ca a venit in Romania sa isi faca un nume si sa agate clienti cu bani, de pe urma carora sa profite.



Anna a recunoscut ca o cunoaste pe Constanta. Fostul sot al amandurora a parasit-o intai pe Constanta, care era insarcinata, pierzand ulterior sarcina, apoi a renuntat si la Anna.

Urmareste in materialul video urmator cum a decurs convorbirea telefonica:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.