Anna Lesko face cel mai bun hot dog de te lingi pe degete! Cantareata a marturisit ca isi doreste o fetita si ce surprize ii face iubitul ei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:35

Artista e pusa pe afaceri mari! Cantareata si-a deschis un restaurant alaturi de o prietena si chiar adora sa se implice in pregatirea diverselor produse.

Anna Lesko a marturisit ca localul serveste produse romanesti, dar si din strainatate. Vedeta este hot dog-ul pe care cantareata l-a reinventat.

"Ne place sa calatorim si sa ne apropiem de obiceiurile localnicilor. Totul te inspira si te ajuta sa te integrezi in cultura oamenilor si conteaza mult in conceperea unui meniu. Este elaborat si il schimbam o data la 3 luni.

Hot dog-ul este preferatul meu si merge servit seara cu o sampanie rece.

Chifla este framantata special pentru noi. E ceva extraordinar de greu, dar frumos. La mine acasa, Adrian e priceput si sta in bucatarie. Mai fac si eu, imi place sa fac asta. Adrian ma rasfata cu sushi, noodles cu carne de vita. Face orice fel de mancare.

Imi place sa fiu intampinata acasa de o cina romantica dupa o zi agitata.

Ne dorim mult un copil, dar trebuie sa mai aranjam lucrurile, prioritatile, noua afacere si ne facem timp pentru alt copil.
Poate o fetita draguta", a spus Anna Lesko pentru WOwbiz.

Citeste toate declaratiile Annei Lesko pe wowbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”