Anna Lesko, peripetii la filmarea celui mai recent videoclip. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a patit artista

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 11:20

Anna Lesko si Pavel Stratan, un duet senzational! Cei doi artisti si-au propus sa ia cu asalt topurile muzicale cu noua lor melodie.

Colaborarea muzicala dintre Anna Lesko si Pavel Stratan a dus la realizarea melodiei "Leagana barca" a carei videoclip a fost lansat recent. Ceea ce nu stiati, insa, este faptul ca Anna Lesko a trecut prin niste peripetii de neuitat in timpul filmarilor la videoclipul piesei. Cantareata a adormit intr-un vagon de tren, iar echipa de filmare o cauta cu disperare. S-a trezit in urlete si galagie, oamenii cautand-o peste tot.

Cel mai ciudat lucru este faptul ca Pavel Stratan nici macar nu a remarcat absenta Annei Lesko. Artistul era inconjurat nici mai mult nici mai putin de 200 de fete.

" Pavel filma, iar eu am adormit intr-un vagon. Oamenii ma cautau disperati, cu lanterna, faceau galagie. Eu m-am speriat, a fost ca un cosmar", a marturisit Anna Lesko.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”