Anorexia, o boala cumplita. Uite cum ar arata cele mai frumoase femei din lume daca ar fi anorexice! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:20

Anorexia afecteaza in momentul de fata 1% din populatie si este frecvent intalnita la femei si tineri, noua din 10 persoane care sufera de acesta boala sunt femei.

Anorexia este data de teama persoanelor de a se ingrasa, asadar este un tip de tulburare alimentara. Aceasta boala nu afecteaza doar corpul, ci in special minte deoarece de acolo porneste totul. Oamenii care sufera de aceasta boala sunt aceia preocupati in permanenta de cantitatea de mancare ingerata, drept urmare sunt extrem de slabe.

Aceste persoane desi sunt slabe, dar se vad extrem de grase si de aceea se cantaresc tot timpul si se gandesc numai la diete, in conditiile in care ele  au mult sub greutatea normala.


Anorexia poate deveni o afectiune permaneta si intr-un final fatala, iar daca nu este tratata poate cauza infometare si probleme grave de sanatate: slabirea oaselor (osteoporoza), afectiuni ale rinichilor si probleme cardiace. Exista nenumarate cazuri in care oamenii si-au pierdut in cele din urma viata din cauza problemelor cauzate de anorexie. In concluzie cu cat este tratata mai repede cu atat este mai bine, iar pentru asta este nevoie de ajutorul unui psiholog sau al unui consilier pe astfel de probleme.


Asadar in imaginile de mai jos vedete de la Hollywood care sunt considerate a fi unele dintre cele mai frumoase persoane din lume au fost transformate in anorexice cu ajutorul Photoshopului, asta pentru a scoate in evidenta cat de mult te schimba aceasta teribila boala. Vezi fotografiile de mai jos si poti vedea ce urmari groaznice are anorexia!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.