Antoni, afectat de apropierea dintre Rebecca și Bogdan? „De la bun început am fost...”. Ce au remarcat ceilalți concurenți din „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Care este situația dintre Rebecca, Bogdan și Antoni

Sursa: Captură KANAL D

După camera roșie pe care au avut-o Rebecca și Bogdan, a izbucnit o adevărată ceartă în casa băieților, după ce unuia dintre ei i s-a părut că Antoni a fost deranjat de un anumit gest de la întâlnirea celor doi.

După ce Bogdan le-a povestit colegilor lui că Rebecca l-a strâns puternic în brațe, înainte de a părăsi camera roșie, lui Sebastian i s-a părut că lui Antoni nu i-a picat bine ceea ce a auzit, așa că a decis să dezbată acest subiect în timpul transmisiunii live cu fetele.

Ce părere are Antoni despre apropierea dintre Rebecca și Bogdan

Sebastian a fost de părere că Antoni, care s-a arătat, și el, interesat de Rebecca, se simte într-o competiție cu Bogdan, deși Antoni a explicat, foarte clar, că nu este afectat de gesturile tandre ale celor doi.

„Dacă nu era deranjat, nu se mai agita”,  a remarcat Bogdan.

La rândul ei, Rebecca nu a înțeles de ce îl deranjează pe Antoni când se spune că e într-o competiție cu cineva, pentru inima ei: „De ce, pentru tine, Antoni, este mult mai important să subliniezi că nu ești într-o competiție? Adică e

ca și cum, dacă ai fi, ar fi o chestie nașpa. Mi se pare că te ataci prin niște chestii care nu au sens”.

Citește și: Rebecca, mesaj cu subînțeles pentru Antoni? „Mă atragi în vraja ta”. Clipul cu care concurenta de la „Casa iubirii” a pus pe jar internetul

Ce au remarcat concurenții din „Casa iubirii” la Antoni

Deși Antoni nu i-a putut oferi tinerei un răspuns concret, Robi a intervenit pentru a-și expune punctul de vedere vizavi de această situație: „ Eu știu de ce nu se simte într-o competiție, pentru că îl vede inferior (n.r. pe Bogdan).(...) El (n.r. Antoni) e convins că tu o să-l alegi”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

În acest sens, și Julia a ținut să vină cu o părere. Aceasta consideră că, deși Antoni s-a arătat interesat de Rebecca, lucrurile nu au evoluat atât de mult între ei încât să se simtă gelos: „Cred că e prea devreme să fie deranjat”.

Ulterior, concurentul a aprobat-o pe blondină și a mai explicat că nu se simte deranjat de apropierea dintre Bogdan și Rebecca, pentru că aceasta s-a arătat, de la bun început, interesată de amândoi.

În consecință, Antoni consideră că astfel de gesturi sunt firești într-o cunoaștere.

Citește și: Bogdan, surpriză neașteptată pentru Rebecca! Ce i-a dăruit concurentul din Casa Iubirii a lăsat-o fără cuvinte: „Eu ziceam la mișto!”

„De când a început alegerea asta între mine și Bogdan, ea și-a exprimat dorința că vrea să ne cunoască pe amândoi, automat, cu amândoi poate avea gesturi tandre.

(...) Eu de la bun început am fost conștient de lucrurile astea”,  a spus Antoni.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.