Antoni, afirmații șocante în Casa iubirii! „E posibil asta să fie ultima zi a mea aici!” Aflați ce s-a întâmplat între el și Robert, sâmbătă, 28 octombrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2023, 22:49
Foto(6)

Sâmbătă, în Casa iubirii: Antoni și Vlada, escapadă romantică în afara platourilor de filmare! Iată cum a decurs prima lor întâlnire și ce decizie au luat în privința unei posibile relații!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente spectaculoase, de clipe romantice, de întâlniri uluitoare în camera roșie, dar și de multe controverse, răsturnări neașteptate de situație și chiar tensiuni aprige. După ce în ediția precedentă, Cristina și Radu au fost în centrul atenției deoarece s-au apropiat din ce în ce mai mult, în ediția de sâmbătă, lucrurile se vor precipită în casă băieților, unde Antoni va face câteva afirmații șocante, subliniind faptul că este posibil să fie ultima lui zi în cadrul emisiunii.

Bianca va da cărțile pe față și va dezvălui că Antoni și Robert s-au certat aprig

În ediția de sâmbătă, 28 octombrie 2023, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, deoarece Antoni va face câteva afirmații șocante. Tânărul va spune la un moment dat că este posibil să fie ultima lui zi în cadrul show-ului. Toată lumea va fi foarte surprinsa, însă de departe cea mai afectată de spusele lui Antoni va fi Vlada, care nu concepe ca partenerul ei sa plece acasă. 

 

Antoni: „E posibil asta să fie ultima zi a mea aici!”

Vlada: „De ce?”

Laurențiu: „Robert e posibil să-l voteze!”

Robert: „Se vorbește pe această conexiune despre Antoni că s-ar putea să fie ultima lui zi aici! Că el crede așa! E problema lui!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca: „Eu am auzit că s-au certat ieri Antoni și Robert!”

Și tot în ediție de sâmbătă, concurenții din Casa iubirii vor avea ocazia de a urmări imagini de senzație din timpul primei întâlniri romantice a lui Antoni cu Vlada, în afară platourilor de filmare. Cei doi concurenți au petrecut împreună clipe de neuitat și s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Citește și: Cristina, copleșită de emoții! Radu i-a pregătit o surpriză de senzație! Iată cum a reacționat concurenta și ce s-a întâmplat în camera roșie! „Chiar nu mă așteptam să primesc asta din partea lui!”

Citește și: „Așa a fost și în relația pe care am avut-o, pe mine m-a ținut în lanț mereu”. Vlada a izbucnit în lacrimi după ce și-a amintit de suferința din fosta relație! Antoni i-a adus aminte de trecut după ce a făcut o glumă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.