Antoni, decizie radicală în privința lui Criss: "E obositor și enervant!" Concurenta din Casa iubirii este profund dezamăgită de atitudinea tânărului

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 sep 2024, 18:27

Ce se întâmplă între Antoni și Criss? Concurentul a luat o decizie radicală în privința tinerei.

Tensiunile plutesc în aer în Casa iubirii! În ediția de vineri, 27 septembrie, Antoni a decis să spună tot ce simte despre Criss. Declarațiile tânărului au revoltat-o pe concurentă, dar și pe Virginia, care este acuzată pe nedrept. Iată ce au discutat tinerii.

Citește și: Rebecca, ieșire nervoasă la adresa concurentei Criss. Fetele au intervenit între cele două rivale: „Îmi spui mie așa ceva?!”

Antoni, decizie radicală în privința lui Criss

În ediția de vineri, Antoni decide să clarifice situația dintre el și Criss. Încă din prima zi în care tânăra a pășit în Casa iubirii, aceasta a făcut pași spre Antoni. De atunci, cei doi tineri s-au apropiat și au încercat să se cunoască. Însă, în ultimele zile, concurentul a simțit că este presat de Virginia, în ceea ce privește relația lui cu Criss.

Antoni susține că el nu își dorește o relație în acest moment cu Criss. Criss este dezamăgită de atitudinea tânărului și nu înțelege de ce are acest comportament față de ea. Cu toate acestea, tânărul declară că această situație a fost creată de Virginia, care a insistat ca cei doi să formeze un cuplu. 

Citește și: Criss a vrut să părăsească casa după ce Gagea a intervenit în discuția cu Antoni: „Ce treabă ai tu?”. Cum a reacționat concurentul

Antoni: "Am zis nu de câteva zile. Am zis că dacă vine să vorbească cu mine, eu stau să vorbesc cu ea, poate descopăr lucruri la ea, care să mă facă să-mi schimb ideea, dar acum nu simt să fac chestia asta. Am spus asta de foarte multe ori."

Virginia: "A fost vizibil pentru toată lumea că Antoni nu e interesat."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Rebecca: "A zis din Gală că nu este pregătit pentru o cunoaștere."

Andreea Mantea: "Cine insistă ca tu să o cunoști pe Criss?"

Antoni: "Eu am simțit că Virginia."

După declarațiile concurentului, Virginia ia foc și îl pune la punct pe Antoni. Aceasta mărturisește că nu a încercat niciodată să îi cupleze și nici nu a insistat ca cei doi să treacă la un alt nivel.

În apărarea concurentei sare și Robi, care susține că Antoni nu a spus niciodată nu în cunoașterea dintre el și Criss.

Virginia: "Antoni nu înțelege că eu tocmai îi spuneam Cristinei că se vede că nu e interesat de ea."

Antoni: "Tu îmi spui să fiu mai hotărât, dar tu nu înțelegi că hotărârea a fost luată. E obositor și enervant și pentru mine să repet, numai că vrei tu să auzi de mai multe ori."

Pentru a vedea întreaga discuție dintre Virginia și Antoni, dar și declarațiile făcute de Criss, urmăriți materialul video de mai jos.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.