Antoni, declarație emoționantă de dragoste în mediul online: „Te iubesc!”. Persoana specială căreia concurentul de la „Casa iubirii” i-a adresat acest mesaj

Autor: Diana Ghita

Antoni și-a arătat afecțiunea față de o persoană importantă din viața lui

Sursa: Instagram rosa_antoni12

Miercuri, Antoni a făcut mai multe postări pe rețelele sociale, în cinstea unei persoane foarte dragi lui. Prin intermediul respectivelor postări, concurentul de la „Casa iubirii” a transmis niște declarații înduioșătoare.

Antoni, unul dintre concurenții emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, a împărtășit recent cu fanii săi momente deosebit de personale și emoționante, legate de aniversarea mamei lui. Pe 21 august, tânărul a ales să marcheze această zi specială prin două postări pline de afecțiune pe contul său de Instagram.

Ce declarație de dragoste a făcut Antoni în mediul online

Prima postare a inclus o fotografie de suflet, din copilărie, în care Antoni apare alături de mama lui.

Alături de această imagine, el a scris un scurt, dar emoționant mesaj: „La mulți ani, mama! Te iubesc!”. În această postare, Antoni a reușit să transmită, în doar câteva cuvinte, toată dragostea și aprecierea pe care i le poartă mamei sale.

Însă concurentul de la „Casa iubirii” nu s-a oprit aici. Acesta continuat să-și exprime sentimentele printr-un edit video creat de fanii săi, special pentru această ocazie.

Videoclipul, care include secvențe cu Antoni și fotografii cu mama lui, este însoțit de un mesaj vocal din partea acestuia, în care își arată încă o dată dragostea și recunoștința față de femeia care i-a dat viață.

Citește și: Mesajul cu subînțeles postat de Antoni: „Tu ești prioritatea mea”. Cui i-a dedicat concurentul de la „Casa iubirii” declarația emoționată

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

„Vreau să-i urez la mulți ani și, deși nu-i spun niciodată, fiindcă chiar nu-i spun niciodată, că nu sunt genul să vorbesc dulcegării de-astea, știe că o iubesc foarte mult. Te iubesc foarte mult și îți urez la mulți ani! Te iubesc foarte mult mama și mersi pentru tot!”, a spus Antoni.

Antoni a dovedit că ține foarte mult la familia lui

Prin aceste gesturi, tânărul a reușit să-și surprindă nu doar mama, ci și pe toți cei care îl urmăresc, întrucât a demonstrat că, dincolo de imaginea sa de concurent într-o emisiune televizată, este un fiu dedicat și iubitor. De asemenea, acesta a arătat că familia ocupă un loc special în inima lui.

Aceasta nu este prima dată când concurentul demonstrează acest lucru, întrucât, în ediția de pe 5 august din show-ul matrimonial „Casa iubirii”, în care Sebastian a povestit că trece printr-o situație extrem

de dificilă cu tatăl său, din cauza unor probleme de sănătate, Antoni nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă, întrucât s-a dus cu gândul la familia lui.

Citește și: Antoni nu vrea să mai audă de Rebecca. Bruneta a fost pusă la zid de băieții din casă: „Rebecca nu a fost foarte sinceră”

„Să apreciați oamenii pe care îi aveți în familie cât sunt aici, pentru că nu știți niciodată, să vă petreceți fiecare zi cu ei de parcă ar fi ultima”,  a

spus Antoni, în respectivul episod.